Bursaspor Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Bursaspor Hazırlıklarına Başladı

Bursaspor Hazırlıklarına Başladı

– BURSASPOR, 1 günlük iznin ardından ligin 22'nci haftasında pazar günü kendi sahasında oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı.

11.02.2013 16:09

– BURSASPOR, 1 günlük iznin ardından ligin 22'nci haftasında pazar günü kendi sahasında oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçının hazırlıklarına başladı.

OYNAYANLAR AYRI ÇALIŞTI

Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde sabah saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana Karabükspor maçında 90 dakika forma giyen futbolcular da katıldı. Isınma koşularıyla başlayan antrenman geniş alanda el topu ve kontrol pas oyunu ile devam etti. Antrenman, kanatlardan orta organizasyonu ve istasyon çalışmasıyla tamamlandı. Sakatlıkları bulunan Sestak, Vederson ve Ferhat Kiraz, takımdan ayrı çalıştı.

A-2 İLE MAÇ

Bursaspor 'da Karabükspor maçında 90 dakika forma giymeyen futbolcular ise Özlüce Tesisleri'nde A-2 takımıyla maç yaptı. A takımda Bekir Sevgi, Ozan Tufan, Tahacan Velioğlu, Ömer Erdoğan, Hakan Aslantaş, Okan Deniz, Barış Örücü, Musa Çağıran, Aziz Behich, Petteri Forsell ve Batuhan Altıntaş forma giydi. Karşılaşmayı yöneticiler Erkan Kamat, Recep Bölükbaşı, İlhan Uslu, İsmet Demirel ve Selçuk Eren de saha kenarından izledi. Hikmet Karaman maça sık sık ara vererek oyuncularına çeşitli uyarılarda bulundu.

Karşılaşma A2 takımının 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandrı. Karşılaşma sonunda Hikmet Karaman, tüm futbolcuları saha ortasında toplayarak tebrik etti.

MAÇ KAYDINI İSTEDİ

Öte yandan Hikmet Karaman, A-2 ile A takım arasında oynanan maçın video kaydını istedi. Karaman'ın maçı tekrar izleyerek hata yapılan bölgelerde eksiklerin kapatılması için çalışmalarını yoğunlaştıracağı belirtildi. Hikmet Karaman, antrenmanlarda da video kaydı aldırmaya başladı.

Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

FOTOĞRAF - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement