Bursaspor'lu Şener 5 Milyon TL'ye Serbest Kalır - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursaspor'lu Şener 5 Milyon TL'ye Serbest Kalır

Bursaspor\'lu Şener 5 Milyon TL\'ye Serbest Kalır
25.05.2013 11:44  Güncelleme: 11:51

Bursaspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Şener Özbayraklı'nın sözleşmesinde "5 milyon TL'ye serbest kalır" maddesi bulunuyor.

Bursaspor'un devre arasında Polatlı Bugsaşspor'dan kadrosuna kattığı sağ bek Şener Özbayraklı'nın sözleşmesinde, "5 milyon TL'ye serbest kalır" maddesinin bulunduğu öğrenildi.

Bursaspor'a devre arasında transferinin ardından performansıyla beğeni toplayan ve kısa sürede formayı kapan 23 yaşındaki sağ bek Şener, Trabzonspor maçında attığı golle de kendisinden uzun süre söz ettirmişti. Yeşil beyazlı kulüple 2016 yılına kadar mukavelesi bulunan ve şimdiden bir çok takımın transfer gündeminde yer alan Şener'in sözleşmesinde "5 milyon TL'ye serbest kalır" maddesinin bulunduğu öğrenildi. Şener için birkaç kulübün de nabız yokladığı belirtildi.

Bursaspor'da lig ve kupa olmak üzere 19 maçta forma giyen Şener, bin 640 dakika forma giydi. Şener bu sürede 1 de gol kaydetti. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor'lu Şener 5 Milyon TL'ye Serbest Kalır - Son Dakika


Advertisement