Bursaspor Rizespor Maçıyla Çıkışa Geçmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Bursaspor Rizespor Maçıyla Çıkışa Geçmek İstiyor

Bursaspor Rizespor Maçıyla Çıkışa Geçmek İstiyor

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

21.09.2013 13:29

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Lige istediği gibi başlayamayan son maçta sahasında Beşiktaş'a mağlup olan yeşil beyazlılar, deplasmanda Çaykur Rizespor'u yenerek hem Beşiktaş mağlubiyetini telafi etmek hem de yeniden çıkışa geçmek istiyor.

24'ÜNCÜ RANDEVU

En son 15 Mart 2008'de Bursa'da karşılaşan iki takım tarihleri boyunca 22'si Süper Lig'de 1'i de özel olmak üzere 23 defa kozlarını paylaştı. Yeşil Beyazlılar bu maçta 10 galibiyet alırken, 3 karşılaşma da berabere sona erdi. Bursaspor, 10 mücadeleden de mağlubiyetle ayrıldı. 11 defa mavi yeşilliler ile dış sahada karşılaşan yeşil beyazlılar, sahadan sadece 1 kez galibiyetle ayrılabildi. İki takım arasındaki 1 maç berabere sona ererken, 9 mücadele de Çaykur Rizespor'un üstünlüğüyle bitti.

OZAN, BELLUSCHİ VE PİNTO YOK

Bursaspor'da sakatlıkları devam eden Ozan İpek ve Fernando Belluschi Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyemeyecek. İshal olan ve son iki antrenmana katılamayan golcü oyuncu Pinto da Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

MERAL YÖNETECEK

Bursaspor'un yarın saat 17: 00'da deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı 5'inci hafta müsabakasını Balıkesir bölgesinden Üst Klasman hakemi İlker Meral yönetecek. İlker Meral'in yardımcılıklarını, Orkun Aktaş ve Cemal Bingül yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü Hakemi İsmail Şencan, 5'inci Hakemi Abdulkadir Bitigen ve 6'ıncı Hakemi ise Hakan Ceylan.

MUHTEMEL KADRO

Bursaspor'un, Çaykur Rizespor maçına şu muhtemel kadro ile çıkması bekleniyor:

Frey- Basser, Serdar Aziz, Civelli, Taiwo, Kazım, Şamil, Murat, Ferhat, Batalla, Sestak - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Rizespor Maçıyla Çıkışa Geçmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement