Bursaspor Taraftarlar Birliği bahar dönemi birinci istişare toplantısı Ördekli Kültür Merkezi'nde yapıldı. Taraftarların gündeminde Saraçoğlu'nda oynanacak Sivasspor maçı vardı.
Uzun bir aranın ardından Bursaspor Taraftarlar Birliği Ördekli Kultür Merkezi'nde topladı. Teksas, Ünitimsah, Cephe, 224 Bursa, SAGS, Eski Teksas ve Radikal grubu üyelerinin katıldığı toplantıda, Bursaspor Taraftarlar Birliği, Sivasspor ile Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynanacak maç öncesi organizasyonlara başladı.
FEDERASYON TEPKİSİ
Toplantıda Bursaspor Taraftarlar Birliği, Teksas isminin ve birçok derneğe haber verilmeyerek kurulmak istenen Bursaspor Taraftarlar Federasyonu'na da tepki gösterdi. Taraftarlar, "Tam da kongre sürecinde iki başlılık çıkartmak istercesine federasyon söylemlerinin alelacele gündeme getirilmesini hoş karşılamıyoruz" dediler - Bursa
Son Dakika › Spor › Bursaspor Taraftarlarının Gündemi Sivasspor Maçı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.