Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Uğuru Tuttu - Son Dakika
Spor

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Uğuru Tuttu

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam\'ın Uğuru Tuttu

Bursaspor şeytanın bacağını 6 hafta sonra Kayseri'de kırdı.

04.01.2012 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor şeytanın bacağını 6 hafta sonra Kayseri'de kırdı. Lige iyi başlayan ancak üst üste alınan mağlubiyet ve beraberliklerle kan kaybeden yeşil beyazlılarda teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın uğuru tuttu.

Sezonun başlamasıyla birlikte otomobilini yenileyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, yeni aracını aldığı günden bu yana puan kayıplarının yaşanması üzerine, yeşil beyazlı ekibin şampiyon olduğu dönemde kullandığı eski otomobilini geriye aldığı öğrenildi.

OTEL DEĞİŞTİ

Bu arada teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği üzerine bu yıl Kayseri'de kalınan otel de değiştirildi. Her yıl Kayseri'de konaklanan Hilton Otel yerine bu kez yeşil beyazlı ekip Nova Otel'i tercih etti. Bursaspor maç saatini Nova Otel'de bekledi.

TURGAY'DAN GALİBİYET DUASI

Bursaspor'un golcü futbolcusu Turgay Bahadır'ın da karşılaşma öncesi saha içinde ellerini havaya kaldırarak dua etmesi gözden kaçmadı. Yetenekli futbolcunun Kayserispor maçı öncesi galibiyet ve kendisinin de bu maçta gol atması için dua ettiği öğrenildi.

Mersin İDMANYURDU HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Öte yandan Bursaspor, ligin 19'uncu haftasında kendi sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarına ara vermeden başlayacak. Bugün saat 16.00'da Özlüce Tesisleri'nde yapılacak antrenmanla yeşil beyazlı ekip hazırlıklarına start verecek. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın Uğuru Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement