Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam Açıklaması - Son Dakika
Spor

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam Açıklaması

Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam Açıklaması

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, UEFA Avrupa Ligi 3'ncü ön eleme turu kura çekimine ilişkin, "Futbolda maçlar hiçbir zaman kağıt üzerinde kazanılmıyor."

20.07.2012 15:58

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, UEFA Avrupa Ligi 3'ncü ön eleme turu kura çekimine ilişkin, "Futbolda maçlar hiçbir zaman kağıt üzerinde kazanılmıyor. En iyi şekilde hazırlanıp sahaya çıkıp mücadele etmek gerekiyor" dedi.

Sağlam, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turunda, İsrail'in Maccabi Netanya ile Finlandiya'nın Kups Kuopio takımları arasındaki oynanacak maçın galibiyle karşılaşacaklarını, bu eşleşmede herhangi bir sürprize yer vermek istemediklerini belirtti.

Her iki takımın da kağıt üzerinde Bursaspor'dan daha zayıf göründüğünü belirten Sağlam, şu görüşleri dile getirdi:

"Futbolda maçlar hiçbir zaman kağıt üzerinde kazanılmıyor. En iyi şekilde hazırlanıp sahaya çıkıp mücadele etmek gerekiyor. Maçın oynandığı günkü şartlarda daha iyi motive olan maçı kazanıp turu atlayabilir. İki rakibimizi de çok çabuk bir şekilde inceleyeceğiz. Araştırmalarımızı yapacağız ve herhangi bir sürpriz sonuca sebebiyet vermeden bu turu geçip UEFA Avrupa Ligi play-off'lara kendimizi taşımamız gerekiyor. Bu yüzden işi ciddiye alıyoruz."

Muhabir: Vedat Yücebaş

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement