Bursaspor Teknik Direktörü: Sow, İlk 11'e Girecek Durumda Değil - Son Dakika
Spor

Bursaspor Teknik Direktörü: Sow, İlk 11'e Girecek Durumda Değil

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, "Sow'un fiziksel ve genel durumu şu anda bizim için kriter değerlendirmesinde ilk 11'e girecek durumda değil." dedi.

06.04.2018 09:17  Güncelleme: 09:27

Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Bursaspor'da hazırlıklar sürüyor. Akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde Teknik Direktör Paul Le Guen, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"PABLO'NUN EKSİKLİĞİ, DEV BİR EKSİKLİK"

"Pablo dev bir oyuncu bizim için. Hem saha içerisinde hem de saha dışında çok büyük anlamlar ifade ediyor. Dolayısıyla eksikliği de dev bir eksiklik oluyor. Takımı yakından takip edecek ve takımın yakınında olacaktır eminim. Hem hafta sonunda hem de pazar günü takımın yanında olacaktır ama dev bir eksiklik"

"SOW İLK 11'E GİRECEK DURUMDA DEĞİL"

"Bir teknik direktör olarak benim görevim en iyi 11'i sahaya çıkarabilmek Bursaspor adına. Tabii ki bir oyuncunun geçmişi ve kariyeri, onunla alakalı seçimler yapılırken göz önünde bulundurulması gereken kriterlerdir. Ama Moussa'nın fiziksel ve genel durumu şu anda bizim için kriter değerlendirmesinde ilk 11'e girecek durumda değil. Ben geldiğim ilk günden beri teknik direktör olarak, işimin gereği olarak Bursaspor'un çıkarlarını gözetmekle yükümlüyüm ve elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıyorum. Tabii ki Moussa Sow'un geleceği, neler yapacağı önemli ama benim için öncelik bu değil. Bazen işimin gerekliliklerini anlatmaya çalışıyorum. Belki de anlamak insanlar için zor olabiliyor. Ben de her zaman eleştiriye açığım ama şu kadarını söylemeliyim ki genellemem gerekirse benim için Bursaspor'un çıkarları, Bursaspor'un sahada ortaya koyacağı performans herkesten ve isimlerden daha önemli"

Bursaspor Teknik Direktörü: Sow, İlk 11\'e Girecek Durumda Değil

Son Dakika Spor Bursaspor Teknik Direktörü: Sow, İlk 11'e Girecek Durumda Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • NEDEN ALDIK Kİ BU MALI: boşu boşuna gitti 6 ay için 800 bin euro, adam maksimum 3 maç oynadı 4 1 Yanıtla

Advertisement