Bursasporlu Serdar Aziz: "Beni En Çok Webo Zorluyor" - Son Dakika
Spor

Bursasporlu Serdar Aziz: "Beni En Çok Webo Zorluyor"

Bursasporlu Serdar Aziz: "Beni En Çok Webo Zorluyor"

Bursaspor'un genç stoperi Serdar Aziz, "Türkiye'de beni en çok zorlayan forvet oyuncusu Webo" dedi.

15.11.2011 11:54

Bursa spor'un genç stoperi Serdar Aziz, " Türkiye'de beni en çok zorlayan forvet oyuncusu Webo" dedi.

Yerel bir televizyon kanalındaki spor programına konuk olan Serdar Aziz, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor maçında yaptığı hatanın ardından çok üzüldüğünü ifade eden Serdar, "Benim için de büyük tecrübe oldu. Topu belki taça atsaydım, ayağımın içiyle pas verseydim, gol olmayacaktı. Olacağı vardı oldu ama bir daha olmayacak" diye konuştu.

"WEBO BENİ ÇOK ZORLADI"

Süper Lig'de forvet oyuncularının çok iyi ve mücadeleci olduğunu söyleyen Serdar, "Beni en çok Webo zorladı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında Webo'nun nasıl bir forvet olduğunu gördüm. Beni gerçekten zorladı" dedi. Ligin 11'inci haftasında oynayacakları Samsunspor maçını da değerlendiren Serdar, bu konuda şunları söyledi:

"BOŞ TRİBÜNLERE ÜZÜLÜYORUM"

"İki takım da 3 puana hasret. Güzel bir maç olacak. Tribünleri artık dolu görmek istiyoruz. Bizi tabiki etkiliyor. Ben çok şaşırıyorum. Böyle bir görüntü ile hiç karşılaşmadım. Öyle görünce üzülüyorum. Bu maç ile çıkışımızı yakalayacağız."

"MAÇ Bursa'DA OYNANSAYDI FARKLI OLURDU"

A Milli Takımın Hırvatistan ile oynadığı maç konusunda değerlendirmelerde de bulunan Serdar, şöyle konuştu:

"Beklemediğimiz bir skor, kendi sahamızda beklemiyorduk. Zorlu bir maç olacağını biliyorduk. Kötü goller yedik. Kendi sahamızda 3-0 yenilmeseydik, daha farklı olurdu. Az da olsa umudum var. Türkler'in ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Bursa'da olsaydı, rakibe baskı olurdu. Bizim için bir avantaj olabilirdi. Taraftar baskısıyla maçı daha farklı bir hale getirebilirdik." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursasporlu Serdar Aziz: 'Beni En Çok Webo Zorluyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement