Buse Tosun U-17 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası Başladı - Son Dakika
Spor

Buse Tosun U-17 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası Başladı

Buse Tosun U-17 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası Başladı

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan Buse Tosun U-17 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu'nda başladı. İlk gününde 36-40 kg, 46 kg, 53 kg, 61 kg ve 69 kg sıkletlerinde müsabakalar düzenleniyor. Genç güreşçilere başarılar dileyen Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, organizasyona katkı sağlayanlara teşekkür etti.

17.02.2024 12:28  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Güreş Federasyonu faaliyet programında bulunan ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan Spor Salonu'nda düzenlenen Buse Tosun U-17 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası başladı.

Heyecan dolu müsabakaların ilk gününde 36-40 kg, 46 kg, 53 kg, 61 kg ve 69 kg sıkletlerinde müsabakalar düzenleniyor. Sporcular, kıyasıya rekabetin yaşandığı bu mücadelede dereceye girmek için ter döküyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Buse Tosun U-17 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasına katılan genç güreşçilere başarılar dileyerek organizasyona katkılarından dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Buse Tosun U-17 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement