Büyükşehir'de Sevinç Var - Son Dakika
Son Dakika Logo

Büyükşehir'de Sevinç Var

Büyükşehir\'de Sevinç Var
09.02.2015 23:15

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda lider Bandırmaspor'dan aldığı bir puanın sevinci yaşanıyor.

Spor Toto 2 lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynadığı Bandırmaspor maçından 1 puanla dönmenin sevincini yaşıyor.

Geçen haftayı lider Bandırmaspor deplasmanında geçiren aldığı beraberlikle evine karlı dönen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, takı olarak iyiye gittiklerini belirtti. Taşdemir yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Takım olarak ligin ikinci yarısındaki başarı çizgimizi sürdürüyoruz. Lider Bandırmaspor maçına iyi hazırlanarak, puan ve puanlar için gitmiştik. Futbolcularım iyi bir performans sergilediler. Zorlu deplasmandan puanla döndük. Liderden puan aldıkları için futbolcularımı tebrik ediyorum. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak mağlubiyettense beraberlikle dönmek daha iyi oldu. Şimdi artık Bandırmaspor maçı geride kaldı. Önümüzde hafta sonu sahamızda oynayacağımız Bugsaşspor maçı var onu düşüneceğiz. Hazırlıklarımıza moralli bir şekilde başladık"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Büyükşehir'de Sevinç Var - Son Dakika


Advertisement