Çağla Büyükakçay: "Üzerimde Baskı Vardı" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çağla Büyükakçay: "Üzerimde Baskı Vardı"

Çağla Büyükakçay: "Üzerimde Baskı Vardı"
16.07.2014 01:24

Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'na ilk turda veda eden milli tenisçi Çağla Büyükakçay, inişli çıkışlı bir oyun oynadığını söyledi.

Koza World of Sports Arena'da gerçekleştirilen turnuvada Çek raket Karolina Pliskova'ya yenildiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çağla, rakibiyle daha önce 3 kez karşılaştığını belirterek, "Karolina ile daha önce 3 kez oynamıştık. Servislerinin çok agresif olduğunu biliyordum. Bu yüzden üzerimde bir baskı vardı" diye konuştu.

Karşılaşmada istediği şeyleri yapamadığını anlatan milli tenisçi, "Oyun içinde çok inişli çıkışlı performans gösterdim. Bazı zamanlarda planlarım çok iyi yürüdü. İlk seti bile kazanabilirdim ama olmadı. İstanbul'da oynamayı çok tercih etmiyorum. Bir maç kaybediyorsunuz yorumlar çok sert olabiliyor. Tabii ki üzgünüm, kendi evimde maçı kazanmak isterdim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Çağla Büyükakçay: 'Üzerimde Baskı Vardı' - Son Dakika


Advertisement