Çağla ve Pemra Güldü - Son Dakika
Spor

Çağla ve Pemra Güldü

Çağla ve Pemra Güldü

BASIN BÜLTENİDİR.

28.07.2010 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BASIN BÜLTENİDİR.

İstanbul Cup’ta merakla beklenen çiftler mücadelesinde Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen, turnuvanın 2 numaralı seribaşı İpek Şenoğlu ile Andrea Petkovic’i maç puanı çevirerek devirdi ve çeyrek finalist oldu.

ENKA Arena’da oynanan Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup tenis turnuvasının çiftler maçında Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen ikilisi adını çeyrek finale yazdırdı. Turnuvanın 2 numaralı seribaşı İpek Şenoğlu ve Andrea Petkovic önünde 6-3, 4-6 ve 12/10’luk setlerle galip gelen Büyükakçay ve Özgen, son sekiz arasına kaldı.

İlk sette Şenoğlu/Petkovic’in yakaladığı sekiz servis kırma puanının yedisini kurtaran Büyükakçay/ Özgen, 6-3 kazandıkları bu setin ardından, ikinci sette 4-0 geriye düştü. Şenoğlu ve Petkovic, bir servis kaptırsa da, setin son bölümünü daha iyi oynadı ve mücadeleyi maç tie-break’e taşıdı.

Maç tie-break, büyük bir heyecan içinde geçti. Karşılıklı kazanılan puanların ardından 7/4’lük avantaja ulaşan Şenoğlu ve Petkovic önünde, 20 vuruşluk müthiş rallide Büyükakçay’ın forehand’indeki direnç ile 8/8’i bulan ikili, 10/9’da bir maç puanı çevirdi ve oyunu 12/10 ile noktaladı.

Maç puanı çevirdikleri karşılaşmanın sonunda büyük sevinç yaşayan Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen, adlarını çeyrek finale yazdırdı. Büyükakçay/Özgen, Anastasia Pavlyuchenkova ve Magdalena Rybarikova ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Çağla ve Pemra Güldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement