Çanakkale'de 58. Geleneksel Süleyman Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri - Son Dakika
Spor

Çanakkale'de 58. Geleneksel Süleyman Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri

Çanakkale\'de 58. Geleneksel Süleyman Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri

Çanakkale'nin Çan ilçesinde düzenlenen 58. Geleneksel Süleyman Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivanlık Yusuf Can Zeybek tarafından kazanıldı. Belediye güreş sahasında gerçekleştirilen organizasyona 480 pehlivan katıldı. Başpehlivanlık için mücadele eden 50 sporcudan Orhan Okulu ile Yusuf Can Zeybek finale kaldı. Zeybek, rakibini yenerek başpehlivan oldu. Üçüncülüğü ise Turan Balaban ve Mustafa Batu paylaştı. Çan Belediyesi Güreş Ağalığı ihalesini ise Nazmi Çakır kazandı.

28.07.2023 21:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Çan ilçesinde belediye tarafından düzenlenen "58. Geleneksel Süleyman Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri"nde, başpehlivanlığı Yusuf Can Zeybek kazandı.

Belediye güreş sahasında gerçekleştirilen organizasyona 480 pehlivan katıldı.

Başpehlivanlık için 50 sporcunun mücadele ettiği güreşlerde Orhan Okulu ile Yusuf Can Zeybek finale kaldı. Rakibini yenen Zeybek, başpehlivan oldu. Üçüncülüğü ise Turan Balaban ve Mustafa Batu paylaştı.

"Çan Belediyesi Güreş Ağalığı" ihalesini ise iki yıldır üst üste ağalık yapan Nazmi Çakır alarak, bu sezonun güreş ağası unvanını bir kez daha kazanmış oldu.

Güreşlere CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan, İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Çan Belediye Başkanvekili Harun Arslan, siyasi parti temsilcileri, STK yöneticileri, güreş ağaları katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Çanakkale'de 58. Geleneksel Süleyman Şahin Yağlı Pehlivan Güreşleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement