Canik Belediye Spor - Galatasaray Odebank Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Canik Belediye Spor - Galatasaray Odebank Maçının Ardından

Canik Belediye Spor - Galatasaray Odebank Maçının Ardından

Samsun'da oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi'nde namağlup serisini sürdüren Galatasaray Odebank ile evinde karşılaşan Canik Belediye Spor rakibine 48-69 yenildi.

17.11.2013 17:59

Samsun'da oynanan Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde namağlup serisini sürdüren Galatasaray Odebank ile evinde karşılaşan Canik Belediye Spor rakibine 48-69 yenildi. Maçın ardından teknik direktör ve oyuncular maçı değerlendirdi.

Galatasaray'ı tebrik ederek sözlerine başlayan Canik Belediye Spor Antrenörü Ekin Baş, "Birinci yarı ve ikinci yarıda iki farklı takım vardı. Bunu çok ta olağan dışı bulmuyorum. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Oynadığımız takım düşmeye oynayan bir takım değil, oynadığımız takım Avrupa'da Euro Lig'de final oynamak isteyen bir takım. Ona göre rotasyonu var, ona göre oynuyorlar. Bizim oyuncularımız yorulduktan sonra rotasyonda aksıyoruz. Bu da onları çok değiştiremediğimizden oluyor. Oyundan çıkartana kadar 37-38 dakika çoğu maçta, 40'ar dakika oynuyorlar. Ama Botaş maçından sonra Lacy geri dönecek. Bir tane Türk oyuncu alacağız. O ikisinin bize gelmesiyle beraber eski tempomuza kavuşup Samsunlulara unutamayacakları maçlar seyrettireceğiz. Hiç ezilmeden gayet mücadele ettiler, oyuncularımla gurur duyuyorum" dedi.

Karşılaştıkları Galatasaray takımını çok önemli bir rakip olarak gördüğünü ifade eden Canik Belediye oyuncusu Deniz Boz, "Ama bizim için rakibin büyüğü küçüğü yok. Biz ona göre hazırlanıyoruz. Şansızlıklardan dolayı bir düşüş dönemine geçtik. Ama sadece belirli bölümlerde çok iyi basketbol oynuyor, bunu tüm maça yayamıyoruz. Önümüzde 6 maçlık periyot var, biz burada 6'da 6 yapmaya çalışacağız. Galatasaray'ı tebrik ediyorum"diye konuştu.

Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Galatasaray Odebank Antrenörü Ekrem Memnun, "Çok yoğun bir tempoda geçiyor. 3 günde bir maç oynamak zorundayız. Deplasmandan gelip bir deplasman daha bizim için kolay değil oyuncuları maça hazır tutmak, motive etmek de kolay değil. İlk yarı baya zorlandık. İkinci yarı oyuncu arkadaşlar biraz daha dikkatli oynadı. Kazandığımız için mutluyuz. Lig devam ediyor, çalışmaya devam edeceğiz"şeklinde konuştu.

Maça iyi başladıklarını dile getiren Galataray Odebank oyuncusu Bahar Çağlar, "Onların savunma değişikliğinde, ribauntlarına karşı etkili olmadığımız anlar oldu. Fakat devreden sonra 3 periyota daha sert ve mücadeleci şekilde başladık. Maçı kazanmayı bildik. Canik ekibinin de mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Canik Belediye Spor - Galatasaray Odebank Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement