Celil Hekimoğlu İstanbul Turunda - Son Dakika
Spor

Celil Hekimoğlu İstanbul Turunda

Celil Hekimoğlu İstanbul Turunda

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, temaslarına İstanbul’da devam ediyor.

21.10.2015 15:15

Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu, temaslarına İstanbul'da devam ediyor. Adaylıkla ilgili karar verdiği günden bu yana camianın tüm unsurlarıyla bir araya gelmeye özen gösteren Hekimoğlu, İstanbul'da 1461 Trabzonsporlular Derneği ile Trabzon Federasyonu'nu ziyaret etti.

Her iki ziyarette de üyelerden ve dernek mensuplarından kulüple ilgili düşüncelerini alan Hekimoğlu, planları hakkında da bilgi verdi. Gerek Trabzon Federasyonu Başkanı Dursun Çağlayan, gerekse de 1461 Trabzonsporlular Derneği Başkanı İbrahim Tüfekçi, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirlerken, Hekimoğlu'na çıktığı yolda başarı dileklerinde bulundular.

Bordo-mavili kulübün, bütünlük havasına yeniden kavuştuğu ve güçlerini akılcı bir şekilde birleştiği taktirde üzerindeki olumsuzlukları atarak tekrar gerçek kimliğine bürüneceğine dikkat çeken Hekimoğlu, bu doğrultuda gördüğü ilginin kendisini son derce umutlandırdığını vurguladı.

Celil Hekimoğlu saha sonuçlarının da bir an önce düzelmesini arzuladıklarını kaydederek, "Hem sportif hem de camia olarak toparlanıp birlik olmalıyız. Trabzonspor camiası, taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle kenetlenmeli ve asla karamsarlığa kapılmamalıdır" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Celil Hekimoğlu İstanbul Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement