Ceylan Çalışkan: G.Saray, Drogba ve Gomez Ayarında Yıldız Golcü Alacak - Son Dakika
Spor

Ceylan Çalışkan: G.Saray, Drogba ve Gomez Ayarında Yıldız Golcü Alacak

Menajer Ceylan Çalışkan, Galatasaray'ın yıldız bir golcüyü transfer edeceğini belirterek, "Gomez, Drogba standardında üst düzey bir forvet almak istiyorlar, fakat isim veremem" dedi.

12.07.2016 17:28  Güncelleme: 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da golcü arayışları tüm hızıyla devam ederken, sarı-kırmızılılarla Andreas Cornelius ve Luc Castaignos'un adı anılıyor.

Sarı-kırmızılı taraftarlar yıldız bir golcünün transferini isterken; menajer Ceylan Çalışkan, A Spor'da yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın yıldız bir golcüyü transfer edeceğini söyledi.

GOMEZ, DROGBA AYARINDA BİR FORVET

Didier Drogba'nın Galatasaray'a gelişinde etkili olan Çalışkan, "Newcastle'de oynarken Demba Ba ile Galatasaray anlaştı, kardeşi gelip tesisleri gezdi. Teknik heyet istemedi Chelsea aldı. Transfer durumları belli olmuyor... Rodallega, Castaignos falan değil. Galatasaray önemli birkaç forvet oyuncusuyla görüşüyor. Gomez, Drogba standardında, üst düzey bir forvet almak istiyorlar. Galatasaray'ın bu yönde bir bütçesi var, isim veremem" dedi.

Şu anda transfer önceliğini Manchester City'den Wilfried Bony'e veren Galatasaray'ın kiralama teklifinin kabul edilip edilmeyeceği merak ediliyor.

Ceylan Çalışkan: G.Saray, Drogba ve Gomez Ayarında Yıldız Golcü Alacak

Son Dakika Spor Ceylan Çalışkan: G.Saray, Drogba ve Gomez Ayarında Yıldız Golcü Alacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement