Chelsea İşi İkinci Yarıda Bitirdi - Son Dakika
Spor

Chelsea İşi İkinci Yarıda Bitirdi

Chelsea İşi İkinci Yarıda Bitirdi

İngiltere FA Cup 3. Tur karşılaşmasında Premier Lig’inde dev ekibi Chelsea, deplasmanda karşılaştığı Derby County’i 2-0 mağlup etti ve bir üst tura yükseldi.

05.01.2014 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

West Ham darmadağın

İngiltere'de hafta sonu FA Cup heyecanı yaşandı. Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi Chelsea, Championship ekiplerinden Derby County'i 2-0 yendi ve 4. Tura yükseldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlanırken, 66. dakikada Obi Mikel'in golüyle konuk ekip öne geçmeyi başardı. Bu golden hemen 5 dakika sonra genç Brezilyalı Oscar farkı ikiye çıkardı ve karşılaşma 2-0 Chelsea'nin üstünlüğü ile tamamlandı.

Sunderland sürprize izin vermedi

FA Cup'ta günün diğer maçında Premier Lig ekibi Sunderland, Carlisle United'ı 3-1 mağlup ederek güçsüz rakibinin sürpriz yapmasına izin vermedi. Ev sahibi 34. dakikada Adam Johnson'un golüyle öne geçerken, konuk ekip ilk yarının son anlarında beraberliği yakaladı ve devre 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. İkinci yarının hemen başında O'Hanlon topu kendi kalesine gönderirken, Sunderland 90. dakikada El Hadji Ba ile bir gol daha buldu ve karşılaşmadan da 3-1 galip ayrıldı.

Sunderland - Carlisle maçını tüm detayları için tıklayınız…

Derby County - Chelsea maçını tüm detayları için tıklayınız…

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Chelsea İşi İkinci Yarıda Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement