Çiftlikköy Şampiyonluğunu Kutladı - Son Dakika
Spor

Çiftlikköy Şampiyonluğunu Kutladı

Çiftlikköy Şampiyonluğunu Kutladı

Yalova Mahalli Voleybol Liglerine damgasını vuran Çiftlikköy Belediyespor'da gözler Türkiye Şampiyonasına çevrildi.

14.03.2013 14:38  Güncelleme: 14:42

Yalova Mahalli Voleybol Liglerine damgasını vuran Çiftlikköy Belediyespor'da gözler Türkiye Şampiyonasına çevrildi. 2012-2013 sezonunda Gençler ve Yıldızlar Voleybol Mahalli Ligi'nde sezonu şampiyonlukla, küçüklerde de ikincilik elde eden Çiftlikköy'ün sultanları bu başarılarını yemekle kutladı.

Çiftlikköy Nefis Köfte ve Kebap Salonu'ndaki yemeğe Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ, Voleybol Şube Sorumlusu Zeki Öztürk, Antrenör Mihrican Deviren, Voleybol İl Temsilcisi Ali Ergin, kulüp yöneticileri ve sporcular katıldı. 2012-2013 sezonu Yalova Gençler ve Yıldızlar Voleybol Mahalli Ligi'nde rakiplerine göz açtırmaya şampiyonluğu kazanan Çiftlikköy Belediyespor, gençlerde ve yıldızlarda ilimizi Türkiye Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazanmıştı.

Çiftlikköy Belediyespor'un voleybolda iyi bir çıkış yakaladığını ve başarıların devam etmesi gerektiğine vurgu yapan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, "Sporcularımızın iki şampiyonluk ve bir ikincilikle toplam 3 kupa alması, ilçemizi ve bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendilerini, bu başarılarından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca gençlerde ve yıldızlarda şampiyon olan takımımızın, Türkiye Şampiyonası'nda iyi sonuçlar elde edeceğine inanıyoruz. Ayrıca antrenörümüz Mihrican Deviren'i de böylesine büyük başarıda katkısı olduğu için kendisine şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Konuşmasının ardından Yalova Mahalli Voleybol Liglerinde mücadele eden Çiftlikköy Belediyespor'un bayan voleybolcularına Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy Belediyespor Kulübü Başkanı Abdurrahman Tutuğ, Voleybol Şube Sorumlusu Zeki Öztürk madalya verdi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çiftlikköy Şampiyonluğunu Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement