Çiftlikköy'ün Sultanları Yeni Sezona Sıkı Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Çiftlikköy'ün Sultanları Yeni Sezona Sıkı Hazırlanıyor

Çiftlikköy\'ün Sultanları Yeni Sezona Sıkı Hazırlanıyor

Bu sezon Bayanlar Voleybol 3.Lig B Grubunda mücadele edecek Çiftlikköy Belediyesi'nin sultanları yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor.26-27 Ekim tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak lige yoğun bir tempoda hazırlanan Çiftlikköy...

03.09.2013 17:25

Bu sezon Bayanlar Voleybol 3. Lig B Grubunda mücadele edecek Çiftlikköy Belediyesi'nin sultanları yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

26-27 Ekim tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak lige yoğun bir tempoda hazırlanan Çiftlikköy Belediyesi Voleybol Takımı, haftanın 6 günü Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda yeni sezona bileniyor. İlk etapta 2 hafta boyunca arazi koşusu, kuvvet idmanı, sıçrama ve top çalışması yaptıklarını belirten Antrenör Mihrican Deviren, ikinci etapta ise çabukluk, kuvvet, kas çalışması, kondisyon ve teknik çalışma gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Üçüncü etap çalışmalarında ise sıçrama, blok, kuvvet ve çabukluk antrenmanlarının yapılacağını ifade eden Deviren, "Bu antrenmanlarımızın ardından ekim ayının başında 4 hazırlık maçı planlıyoruz. Kendimizi ve dolayısıyla da eksikliklerimizi görmemiz açısından yapacağımız hazırlık müsabakalarının faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.

Bugüne kadar takıma destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ ve kulüp yöneticilerine teşekkür ettiklerini belirten Mihrican Deviren, "Takım olarak 2013-2014 sezonunda başarılı maçlar çıkarmayı ümit ediyoruz. Sporcularıma çok güveniyorum" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çiftlikköy'ün Sultanları Yeni Sezona Sıkı Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement