Çin'den Ersan İçin 5 Milyon Euro - Son Dakika
Spor

Çin'den Ersan İçin 5 Milyon Euro

Çin\'den Ersan İçin 5 Milyon Euro

Çin Kulübü China Fortune, Ersan Gülüm için Beşiktaş'a 5 milyon euro teklif etti. Siyah Beyazlılar stopere çifte transfer yaparsa Ersan'a izin verecek.

17.01.2016 15:32  Güncelleme: 16:05

Çin Kulübü China Fortune, Ersan Gülüm için ikinci kez Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Daha önce Siyah-beyazlılara 3 milyon euro, tecrübeli savunmacıya da 2 milyon 250 bin euro öneren Çin ekibi, rakamları kulüp için 5 milyon euroya, futbolcu için de yıllık 3 milyon euroya yükseltti.

BEŞİKTAŞ 5 MİLYON EUROYU REDDEDEMEDİ

Sabah'ın haberine göre, yeni teklif Beşiktaş'a yazılı olarak iletildi. Savunmada yaşanan sıkıntı nedeniyle daha önce Ersan'ı satmayacağını açıklayan Başkan Fikret Orman ve ekibi, 5 milyon Euro'ya kayıtsız kalamadı. Yönetimin, stopere çifte takviye yapılması halinde Ersan'ın gidişine onay vereceği belirtildi.

ASYA KONTENJANINDA OYNAYABİLİYOR

Avustralya pasaportu olduğu için Asya kontenjanından oynayabilen Ersan Adem Gülüm, bu nedenle Çin futbol piyasasında rağbet görüyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Çin'den Ersan İçin 5 Milyon Euro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ANTİ AKP: AKP PKK IŞİD ÜÇGENİ TIPKI ŞEYTAN ÜÇGENİ GİBİ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN... 4 3 Yanıtla
  • reji Coşkun: satın gitsin hirboyu 3 4 Yanıtla
  • Mehmet N.: Beşiktaşada şu sıralar Çinliler dadandı :) 2 0 Yanıtla
  • ARİF: DEFANS SATA SATA OLMAZ 1 0 Yanıtla
  • Kilimcininköroğlu: Çin malı Ersan 0 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: VATAN SATHINDA ÜLKE GENELİNDE CUMHURİYETE MİLLİYETÇİLİĞE DEMOKRASİYE LAİK DÜZENE SOSYAL ADALETE YARGIYA HABERALMA ÖZGÜRLÜĞÜNE ASKERİ GÜVENLİĞE BAYRAĞA T.C YE ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNE BY PASS YAPILMIŞTIR İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT EDEREK BAŞKANLIK ARKASINDAN HİLAFET DÜZENİ Nİ DAYATMAK SURETİYLE ESAS AMAÇLARI OLAN YERALTI KAYNAKLARINI ELLERİNE GEÇİRMEK OLACAKTIR TERÖR OLAYLARI MADALYONUN ARKA YÜZEYİDİR ASIL AMAÇLARI YERALTI KAYNAKLARINA HÜKMETMEKTİR... 0 0 Yanıtla

Advertisement