Cizreli Çocuklar Badmintonda Birincilik İstiyor - Son Dakika
Spor

Cizreli Çocuklar Badmintonda Birincilik İstiyor

Cizreli Çocuklar Badmintonda Birincilik İstiyor

Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi kapsamında Badminton Yıldızlar Kız ve Erkek İl Karşılaşma grup müsabakaları Siverek’te başladı.

16.01.2015 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi kapsamında Badminton Yıldızlar Kız ve Erkek İl Karşılaşma grup müsabakaları Siverek'te başladı.

Şampiyonada konuşan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, yaptığı açıklamada, "16-18 Ocak tarihleri arasında Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton müsabakalarını Siverek'te düzenliyoruz. Siverek'te düzenlememizin sebebi yaptığımız faaliyetleri aynı zamanda ilçelere yaymak, bu manada da Siverek Şanlıurfa'nın en büyük ilçesi, aynı zamanda en fazla nüfusa sahip. Burada da özellikle fiziki şartlarda her türlü şartlar mevcut ondan dolayı Siverek ilçesini tercih ettik. Özellikle bu müsabakaların buraya alınmasında emeği geçen spor genel müdürümüz Mehmet Baykan ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde Siverek ilçemize ve Şanlıurfa'nın diğer ilçelerine bu müsabakaları alacağız" dedi.

Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton müsabakaları için Hakkari'den gelen sporcu Elif Korkmaz ise, "Anadolu Yıldızlar yarışmasına katılmak için geldik. Badminton çok seviyoruz. Hedefimiz birinci olmak" şeklinde konuştu.

Şırnak'ın Cizre ilçesinden gelen Sema Güven, birinci olmak için geldiklerini söyledi.

Batman takımında olan Maide Aslan ise, "Doğrusu badmintona başlamadan önce bu sporu hafife almıştım. Normal tenis sanmıştım. Beden öğretmenim beni badmintona koyarak geliştiğini söyledi. Kendime güvenerek, özgüvenim ile badminton oynamaya başladım. Kendimi geliştirerek badmintonda daha iyi oynamaya başladım. Buraya da birinci olmak için geldim" dedi.

Grup karşılaşmaları Cumartesi günü devam edecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cizreli Çocuklar Badmintonda Birincilik İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement