Uğur Işık, Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonasında 2. Oldu - Son Dakika
Spor

Uğur Işık, Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonasında 2. Oldu

Uğur Işık, Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonasında 2. Oldu

Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonasında Türkiye'yi temsil eden Uğur Işık, yarışta elde ettiği puanla genel sıralamada ikinci oldu.

06.12.2013 20:47  Güncelleme: 20:58

Dünyaca ünlü pilotların katıldığı Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Uğur Işık, organizasyonun Abu Dabi ayağındaki yarışta elde ettiği puanla genel sıralamada ikinci oldu.

"Denizlerin Formulası" olarak bilinen ve dünyaca ünlü pilotların katıldığı sürat teknesi yarışları Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonası'nın son iki yarışı, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) başkenti Abu Dabi'de koşuldu.

Class 1 yarışları, yine dünyanın en iyi pilotlarından oluşan takımları ile denizlerde unutulmaz anlara imza attı. Çekişmeli geçen sezonun sonunda podyumda yerini alan takımlar, 3 Victory, 91 Zabo-Işıklar ve 10 LFF10 oldu.

Kupa töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Işık, "Bu sene çok problemli bir sezon yaşadık, kazalar ve teknik problemler yakamızı bırakmadı. Karşımızda ülkelerin destekledikleri takımlar var. Böyle bir desteği biz de alabilsek, dünya şampiyonasını kazanacak bilgi ve tecrübe birikimine sahibiz. O zaman biz de dünya şampiyonluğunu Türkiye'mize kazandırabiliriz" ifadesini kullandı. - Abu Dabi

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uğur Işık, Class 1 Dünya Powerboat Şampiyonasında 2. Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement