Courtois: Chelsea'nin Suçu Değil Bu... - Son Dakika
Spor

Courtois: Chelsea'nin Suçu Değil Bu...

Courtois: Chelsea\'nin Suçu Değil Bu...

Genç eldiven, Arsenal maçında yaşadığı çarpışma olayı üzerinden kulübüne yöneltilen suçlamalara cevap verdi.

12.10.2014 20:45

Chelsea'nin Belçikalı file bekçisi Thibaut Courtois, Arsenal'e karşı oynanan maçta başına sert bir darbe almasına karşın oyunda kalması yönünde karar vererek büyük tepki çeken teknik ve sağlık heyetini savundu.

Genç kaleci, Alexis Sanchez ile kötü bir çarpışma yaşamıştı. Ancak görüntü kaybı yaşayan ve gözünde kanama olan Chelseali eldiven maça devam etmişti.

Başına darbe alan bir futbolcunun oyuna devam etmesini çok sert bir şekilde eleştiren yerel medya, Londra kulübünü adeta topa tuttu.

Bütün önlemlerin alındığını vurgulayan Courtois ise, Sky Sports'a verdiği demeçte, "Bence doktor gayet iyi iş çıkardı. Daha sonra kontrol amacıyla sorması gereken birkaç soru sordu. Bende rahatlıkla cevapladım. Çıkmama gerek kalmamıştı." dedi.

Çarpışma anıyla ilgili ise, "İlk anda bir şey hissetmedim, sadece çarpıştık gibi geldi. Ancak birkaç dakika sonra durum giderek kötüleşmeye başladı. Topu görememeye başladım, gözümde kan toplandı. Ama çok çok kötü durumda değildim, üstesinden gelebileceğimi hissettim. Biraz düzelince devam ettim." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Courtois: Chelsea'nin Suçu Değil Bu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement