Cristiano Ronaldo, futbol tarihinin en çok gol atan futbolcusu oldu! Kariyeri boyunca 807 kez fileleri havalandırdı - Son Dakika
Spor

Cristiano Ronaldo, futbol tarihinin en çok gol atan futbolcusu oldu! Kariyeri boyunca 807 kez fileleri havalandırdı

Manchester United'ın yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Tottenham'la oynanan karşılaşmada hat-trick yaparak futbol tarihinin en çok gol atan futbolcusu unvanının sahibi oldu. 37 yaşındaki yıldız kariyerinde tam 807 kez fileleri havalandırdı.

12.03.2022 22:39  Güncelleme: 22:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'in 29. haftasında Manchester United, sahasında Tottenham'a Cristiano Ronaldo'nun attığı 3 golle, 3-2 yendi. Mücadelede hat-trick yapan Portekizli yıldız dünya futbol tarihine de adını altın harflerle yazdırdı.

RONALDO HAT-TRICK YAPTI

Manchester United'a galibiyeti getiren golleri 12, 38 ve 82. dakikada Cristiano Ronaldo atarken Tottenham'ın sayıları ise 35. dakikada penaltıdan Harry Kane ile 72. dakikada Harry Maguire'den (kendi kalesine) geldi.

Ulaşabilecek daha üst bir mertebe yok! Ronaldo, futbol tarihinin en çok gol atan futbolcusu oldu

TARİHE GEÇTİ

Cristiano Ronaldo, Tottenham maçında hat-trick yaparak kariyerinde 807 gole ulaştı ve dünya futbol tarihinin en fazla gol atan futbolcusu olarak tarihe geçti.

Cristiano Ronaldo, futbol tarihinin en çok gol atan futbolcusu oldu! Kariyeri boyunca 807 kez fileleri havalandırdı

Son Dakika Spor Cristiano Ronaldo, futbol tarihinin en çok gol atan futbolcusu oldu! Kariyeri boyunca 807 kez fileleri havalandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement