Cristiano Ronaldo resmi imzayı attı! Futbol tarihinin en çok kazananı olacak - Son Dakika
Spor

Cristiano Ronaldo resmi imzayı attı! Futbol tarihinin en çok kazananı olacak

Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo, yeni takımı Al-Nassr'a imzayı attı. Portekizli süper yıldızın yıllık ücreti tarihin en pahalısı oldu. Ronaldo, ilk açıklamasında, "Al Nassr'ın vizyonu oldukça ilham verici ve etkileyici. Farklı bir ülkede farklı bir lig deneyimi için sabırsızlanıyorum. Bir an önce takım arkadaşlarıma katılmak için heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

31.12.2022 00:26  Güncelleme: 16:30

Dünya Kupası başlamadan önce Manchester United ile sözleşmesini fesheden Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu. Portekizli futbolcu Suudi Arabistan'ın Al Nasrr kulübüne resmen imzayı attı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Transferi Al-Nassr kulübü sosyal medyadan duyurdu. Al-Nassr kulübünden yapılan açıklamada ise, "Tarih yeniden yazılıyor. Cristiano Ronaldo transferi sadece kulübümüze daha büyük başarılar elde etmek için ilham kaynağı olmayacak, aynı zamanda ülkemize, milletimize ve gelecek nesillere en iyi olmak için bir imza niteliği taşıyacak. Yeni evine hoş geldin Cristiano" denildi.

Cristiano Ronaldo resmi imzayı attı! Futbol tarihinin en çok kazananı olacak

200 MİLYON EUROYA YAKIN PARA KAZANACAK

Cristiano Ronaldo, Al-Nassr'da ticari anlaşmalarla birlikte yıllık 200 milyon euroya yakın para kazanacak. Bu aynı zamanda futbol tarihinin en büyük yıllık ücreti anlamına geliyor.

"AL NASSR'IN VİZYONU HEYECAN VERİCİ"

Cristiano Ronaldo imzanın ardından yaptığı açıklamada, "Farklı bir ülkede yaşayacağım bu deneyim için sabırsızlanıyorum. Al Nassr'ın vizyonu heyecan verici ve fazlasıyla etkileyici. Bir an önce takım arkadaşlarımın arasına katılmak için can atıyorum" sözlerini kullandı.

ABOUBAKAR, TALİSCA VE GUSTAVO İLE TAKIM ARKADAŞI OLACAK

Lyon ve Roma'nın eski teknik direktörü Rudi Garcia'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Al-Nassr, Suudi Arabistan Pro League'inde 2. sırada yer alıyor. Ronaldo, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, Anderson Talisca ve eski Fenerbahçeli Luis Gustavo ile takım arkadaşı olacak.

CUMHURBAŞKANI "BİLGİSİNİ ALDIK" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cristiano Ronaldo'nun yeni takımı neresi olacak" sorusuna "Aldığım bilgilere göre Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'a transfer olacak" şeklinde yanıt vermişti.

Cristiano Ronaldo resmi imzayı attı! Futbol tarihinin en çok kazananı olacak

Son Dakika Spor Cristiano Ronaldo resmi imzayı attı! Futbol tarihinin en çok kazananı olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Erdinç Uzuner: Yılın son bidonu olmuş maalesef.Messi uzaylı sen çölde oynarsın maalesef. 0 1 Yanıtla
  • Erdinç Uzuner: Messi uzaylıydı dünyaya indi 8 balondor'u kucakladı,sen git emekliler Ligi'nde halı sahada para için top oyna,çok komiksin. 0 0 Yanıtla
  • Tutku Uzuner: Şimdi uzaylı Messi gülmekten bayılabilir.Seneye istikamet Eyüpspor olabilir.Yada Eyt ile emeklilik vakti. 0 0 Yanıtla

Advertisement