Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda Bisikletçi Düştü - Son Dakika
Spor

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda Bisikletçi Düştü

Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu\'nda Bisikletçi Düştü

58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Bodrum-Selçuk etabında, Söke'deki sprint noktasında bir bisikletçi dengesini kaybederek yere düştü. Diğer sporcuların çarpmaması için büyük çaba sarf edildi ve bisikletçi müdahale sonrası yarışa devam etti.

13.10.2023 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Bisikletçiler Söke'de coşkuyla karşılandı

Kaza anı kameraya yansıdı

AYDIN - 58. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun Bodrum- Selçuk arasında gerçekleşen etabında güzergah üzerinde sprint noktası olan Söke'de bisikletçiler görkemli karşılanırken, bir bisikletlinin dengesini kaybederek yere düşmesi kameralara yansıdı.

Bölge trafik, ilçe emniyeti ve jandarma ekipleri tarafından tüm kavşaklar başta olmak üzere güzergah yollarda büyük önlemlerin alındığı Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu için, bazı noktalarda bekleyen vatandaşlar ellerinde bayraklar ve yazılı dövizlerle hazır bekledi. Karşılama için hazır bekleyenlerden kalabalık bir grup ise Bölge trafik istasyonu önü Söke OSB kavşağında hazır bulundu. Ellerinde bayraklarla Zeybekler, yine ellerinde bayraklarla Sökeli vatandaşlar bisikletçileri coşkuyla karşıladı.

"Kaza anı kameraya yansıdı"

Söke OSB kavşağında kaçış grubunun ardından kalabalık bir grup halinde geçen bisikletçilerden biri dengesini kaybedince heyecanlı anlar yaşandı. Ön sıralarda düşen bisikletçiye diğer sporcular çarpmamak için büyük çaba sarf etti. Zincirleme kaza olmaması sevindirirken, düşen bisiklet sporcusu yapılan müdahale sonrası yoluna devam etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda Bisikletçi Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement