Cüneyt Çakır ve Ekibi, Dünya Kupası'nda - Son Dakika
Spor

Cüneyt Çakır ve Ekibi, Dünya Kupası'nda

Cüneyt Çakır ve Ekibi, Dünya Kupası\'nda

Çakır, Rusya'da yapılacak Dünya Kupası'nda düdük çalacak 36 hakem arasında yer aldı.

31.03.2018 19:17

FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ile yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda görev alacak.

FIFA'dan yapılan açıklamaya göre, Cüneyt Çakır, Rusya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda düdük çalacak 36 hakem, Bahattin Duran ve Tarık Ongun ise 63 yardımcı hakem arasında yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada ise Cüneyt Çakır'ın üst üste 2. kez Dünya Kupası'nda maç yönetecek ilk Türk hakem olacağı belirtildi.

Açıklamada Çakır'ın, yardımcı hakemler Bahattin Duran ve Tarık Ongun ile üst üste 2 Avrupa Şampiyonası ve 2 Dünya Kupası'nda maç yöneterek dünya klasmanında çok önemli bir başarıya imza atacağı vurgulandı.

Cüneyt Çakır, Bahattin Duran ve Tarık Ongun'u Dünya Kupası'na kadar olan süreçte yoğun bir hazırlık programının beklediği, hakem üçlüsünün ilk olarak nisan ayında İtalya'da düzenlenecek olan seminere katılacağı ifade edildi.

2018 FIFA Dünya Kupası'nda görev alacak 36 hakem ve ülkeleri şöyle:

Cüneyt Çakır (Türkiye), Fahad Al Mirdasi (Suudi Arabistan), Joel Aguilar (El Salvador), Matthew Conger (Yeni Zelanda), Alireza Faghani (İran), Mark (ABD), Norbert Hauata (Tahiti), Ravshan Irmatov (Özbekistan), Jair Marrufo (ABD), Mohammed Abdulla (Birleşik Arap Emirlikleri), Ricardo (Kosta Rika), Felix Brych (Almanya), Ryuji Sato (Japonya), John Pitti (Panama), Nawaf Abdulla Shukralla (Bahreyn), Cesar Arturo Ramos Palazuelos (Meksika), Sergey Karasev (Rusya), Bjorn Kuipers (Hollanda), Mehdi (), Julio Bascunan (Şili), Szymon (Polonya), Malang Diedhiou (Senegal), Enrique Caceres (Paraguay), Antonio Miguel Lahoz (İspanya), Bakary Papa (Gambiya), Andres Cunha (Uruguay), Milorad Mazic (Sırbistan), Ghead Grisha (), Nestor Pitana (Arjantin), Gianluca (İtalya), Janny Sikazwe (Zambiya), Sandro (Brezilya), Damir Skomina (Slovenya), Bamlak Tessema Weyesa (Etiyopya), Wilmar Roldan (Kolombiya), Clement Turpin (Fransa)

Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi de 2018 FIFA Dünya Kupası'nda kullanılacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Cüneyt Çakır ve Ekibi, Dünya Kupası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement