Cuper: Hep Kazanmak İçin Sahaya Çıktım - Son Dakika
Spor

Cuper: Hep Kazanmak İçin Sahaya Çıktım

Cuper: Hep Kazanmak İçin Sahaya Çıktım

Orduspor teknik direktörü Hector Cuper, bu zamana kadar hep kazanmak için sahaya çıktığını belirtti.

26.03.2013 13:18  Güncelleme: 13:52

Mor beyazlı takım, Hector Cuper gözetiminde Durugöl Tesisleri'nde Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana izinli olan Bogdan Stancu, Cantuğ Temel, Abdulkadir Kayalı, Atila Turan katılmazken sakatlığı nedeniyle halen tedavisine devam eden Ayila Yussuf ve Jaime Romero fizyoterapist eşliğinde çalışmasını sürdürdü.

"BERABERLİK İÇİN SAHAYA ÇIKMAM"

Hayatı boyunca tüm maçlara kazanmak için çıktığını vurgulayan Hector Cuper, "Galatasaray maçında 1 puan alsaydım belki mutlu çıkardım ama hiç bir zaman hayatımda 1 puan için sahaya çıkmadım. Hep kazanmak için sahada oldum. Artık bir puan yetmez, sahada kazanmak zorunluluğu var. Sivasspor maçını kazanacağız" dedi.

DEĞİŞİKLİK OLABİLİYOR

Hector Cuper, takım kadrosu konusundaki eleştirilere cevap verirken de, "Çok değiştirilecek bir şey yok. Bütün çalıştırdığım takımlarda ben ilk 11'de ana bir yapı kurdum. Oyuncular performansa göre değişebiliyor. Küçük detaylar ve sistemde küçük değişiklikler olabiliyor" diye konuştu.

OYUNCULARI UYARDI

Hector Cuper, antrenmanda bireysel hataları bulunan oyuncularını da sık sık uyararak kesinlikle Sivasspor maçında hata istemediğini, çok çalışarak bu hataların giderilmesini de istedi.

FOTOĞRAF - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Cuper: Hep Kazanmak İçin Sahaya Çıktım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement