Cuper: İstifamı Yönetim Kabul Etmiyor - Son Dakika
Spor

Cuper: İstifamı Yönetim Kabul Etmiyor

Cuper: İstifamı Yönetim Kabul Etmiyor

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, istifa ettiğini ama yönetimin kabul etmediğini söyledi.

01.04.2013 12:57  Güncelleme: 13:11

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, istifa ettiğini ama yönetimin kabul etmediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Orduspor, Sivasspor mağlubiyetinin ardından pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Fenerbahçe maçının hazırlıklarına teknik direktör Hector Cuper gözetiminde başladı.

Antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Sivasspor karşılaşmasında forma giyen futbolcular kondisyon ağırlıklı çalışırken, Sivas karşılaşmasında forma giymeyen futbolcular ise çift kale maç yaptı. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Hasan Kabze katılmadı.

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Orduspor'dan gideceğinin sinyallerini verdi. Orduspor'un sorununun sonuç alamama olduğunu kaydeden Cuper, "O sorunun sorumlusu benim" diyerek, şunları söyledi:

"İlk başta şu şekilde açıklayayım. Takımın sonuç almamasından sorun bensem benim bir kenara adım atmamda hiç bir sakıncam yok. Ben ayrılabilirim demiştim. Oyuncular beni dinlemezse gözüme bakmazsa da ben ayrılacağım demiştim. Ama şuan ki durumumuz o değil aslında şuan ki durum sonuç alamamamız ve o sorunun sorumlusu benim sonuçta. O şekilde gelişiyor olaylar. Sivasspor maçı hakkında bende konuşmak istemiyorum. Maçta duruş iyiydi ama sonuç alamadık sorumlusu da ben oluyorum sonuçta. 'Bugün neden buradayım' diye sorarsanız, ben şuan Orduspor antrenörüyüm, işime gelmek zorundayım. Çalışmaya devam edeceğim. Sonradan herhangi bir gelişme olur mu? Gelişme olduğunda siz öğreneceksiniz."

Sivasspor maçının ardından yönetimle bir araya geldiğini belirten Cuper, "Küçük bir toplantı yaptık. Durumu analiz ettik. Takımı ve maçı da analiz ettik. Her şeyden biraz konuştuk. Ben Gaziantep maçının ardından da yönetim ile konuştum. O maçtan sonra şunlar konuşuldu: Sorun bensem takım içerisinde ya da sonuç alamamasında istifam masanın üzerinde duruyor. Gerektiğinde ben gidebilirim. Maçtan sonraki salı günüde oyuncular ile konuştum. Oyuncularla da konuşurken de dedim. 'Başka birine ihtiyacınız varsa, daha iyi sonuçlar alınabilmesi için ben gidebilirim bunda hiçbir sorun yok' demiştim" diye konuştu.

Bir basın mensubunun "İstifa ediyorsunuz yönettim mi kabul etmiyor?" sorusuna Cuper, "Aynen öyle" şeklinde cevap verdi.

Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçının zor olacağını belirten Cuper, "Zor bir maç olduğunu biliyoruz. Ona göre hazırlanacağız pazar günü için. Sonuçta Galatasaray'a karşı burada kazanabildik. Fenerbahçe'ye karşı neden olmasın" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cuper: İstifamı Yönetim Kabul Etmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement