Daniel Sturridge'in ayrılığı İngiltere'de geniş yankı buldu - Son Dakika
Spor

Daniel Sturridge'in ayrılığı İngiltere'de geniş yankı buldu

Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği golcü oyuncu Daniel Sturridge'in ayrılığı, İngiliz basınında geniş yer buldu.

02.03.2020 17:02  Güncelleme: 17:10

Trabzonspor'un sezon başında bedelsiz olarak transfer ettiği Daniel Sturridge ile yollarını ayırdı. Karşılıklı anlaşarak Daniel Sturridge'in sözleşmesini fesheden Trabzonspor, İngiliz yıldızın alacaklarından da vazgeçtiğini duyurdu. Trabzonspor'un Daniel Sturridge'i göndermesi, İngiltere'de geniş yankı buldu. İngilizler, Daniel Sturridge'in yine bekleneni veremediğini ve kariyeri boyunca yaşadığı senaryonun tekrarlandığını yazdı.

TRABZONSPOR'A BEDELSİZ OLARAK TRANSFER OLMUŞTU

Manchester City altyapısında yetişen Daniel Sturridge, Chelsea'ye 7.25 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Chelsea'de beklentilerin altında kalan forvet oyuncusu, Bolton'a kiralandı. Bolton'dan geri döndükten sonra Liverpool'un 15 milyon Euro vererek kadrosuna kattığı Daniel Sturridge, bir başka büyük takımda daha istenen performansına ulaşamadı. Liverpool'un West Brom'a kiralık giden yıldız futbolcu, geri döndükten sonra Trabzonspor'a bedelsiz imza attı.

TRABZONSPOR FORMASIYLA 16 MAÇTA 7 GOL ATTI

Premier Lig'de 218 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 77 gol, 29 asist yaptı. Daniel Sturridge, Şampiyonlar Ligi'nde ise 28 maçta 4 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Trabzonspor forması ile toplam 16 maça çıkan Daniel Sturridge, 7 gol atarken, 4 de asist yaptı.

(Skor)

Daniel Sturridge\'in ayrılığı İngiltere\'de geniş yankı buldu

Son Dakika Spor Daniel Sturridge'in ayrılığı İngiltere'de geniş yankı buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • andsmero: ya 8taşa yada feneve gidebilir 4 13 Yanıtla
  • Diyar: 16 maçta 7 gol 4 asist başarılı bir istatistik, alacağını da bırakıp gidiyorsa gitmeyi kendisi istememiş demekki, yüklü maaş teklif etmiştir mls ekibi 14 0 Yanıtla
  • Dadaş: Biriisi el altından vermiştr parasını . 2 5 Yanıtla
  • andsmero,nun bubası: Malatyadan oyuncu çalan takım gibimi? 0 0 Yanıtla

Advertisement