Dekorayos Antalyaspor, Pamukkale Belediyesi Uğur Spor Kulübünü mağlup etti - Son Dakika
Spor

Dekorayos Antalyaspor, Pamukkale Belediyesi Uğur Spor Kulübünü mağlup etti

Dekorayos Antalyaspor, Pamukkale Belediyesi Uğur Spor Kulübünü mağlup etti

TVF Kadınlar 2. Lig 8. Grup'ta mücadele eden Dekorayos Antalyaspor voleybol takımı, Pamukkale Belediyesi Uğur Spor Kulübünü 3-2 mağlup etti. Denizli Hasan Güngör Spor Salonu'nda oynanan müsabakada 2-2'lik eşitlik sağlandıktan sonra Dekorayos Antalyaspor, beşinci seti 16-14 kazanarak maçtan 3-2 galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetle toplam puanını 11'e yükselten Antalyaspor, 27 Kasım'da Yesprint Açı Koleji ile karşılaşacak.

20.11.2023 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TVF Kadınlar 2. Lig 8. Grup'ta mücadele eden Dekorayos Antalyaspor voleybol takımı, Pamukkale Belediyesi Uğur Spor Kulübünü 3-2 mağlup etti.

Antalyaspor'dan yapılan açıklamaya göre, Denizli Hasan Güngör Spor Salonu'nda başlayan müsabakanın 25-14, 25-14, 18-25 ve 20-25 biten setleri sonucunda 2-2'lik eşitlik sağlandı.

Beşinci sette oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Filenin Akrepleri, bu seti de 16-14 kazanarak maçtan 3-2 galibiyetle ayrılma başarısı gösterdi.

Deplasmanda kazandığı 2 puanla toplam puanını 11'e yükselten Dekorayos Antalyaspor, 27 Kasım'da Yesprint Açı Koleji ile Antalya Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dekorayos Antalyaspor, Pamukkale Belediyesi Uğur Spor Kulübünü mağlup etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement