Denizlispor'da Teknik Direktör Arayışı Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Denizlispor'da Teknik Direktör Arayışı Sürdürüyor

Denizlispor\'da Teknik Direktör Arayışı Sürdürüyor

PTT 1. Lig'de 4-0'lık Ankaraspor yenilgisinden sonra Serdar Dayat'la yollarını ayıran Denizlispor'da teknik direktör arayışı devam ediyor.

24.09.2013 15:45  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de 4-0'lık Ankaraspor yenilgisinden sonra teknik direktörü Serdar Dayat'la yollarını ayıran Denizlispor'da teknik direktör arayışı sürüyor.

Listenin ilk sırasında Nurullah Sağlam'ın olduğunu söyleyen Başkan Süleyman Urkay, "Kendisine resmi teklifimizi ilettik. Bize kararını bildireceğini söyledi. Eğer olumsuz yanıt alırsak, listemizdeki diğer isimlere yöneleceğiz. Şanlıurfaspor maçına yeni teknik direktörümüzle çıkmak istiyoruz" dedi.

Ligde art arda gelen kötü sonuçların camianın moralini bozduğunu kaydeden Başkan Urkay, mevcut tabloya rağmen umutsuz olmadığını dile getirdi. Başkan Urkay, şöyle devam etti:

"Ben kadronun kötü olduğunu düşünmüyorum. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp, ara transferde takımı takviye edebiliriz. Şu anda yapacak bir şey yok. Polemik, kaos bu kulübe zarar verir. Tartışmalar elbette olacak ama sağduyulu ve sakin hareket etmeliyiz." - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Denizlispor'da Teknik Direktör Arayışı Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement