Denizlispor Olağanüstü Kongresi İptal Oldu - Son Dakika
Spor

Denizlispor Olağanüstü Kongresi İptal Oldu

Denizlispor Olağanüstü Kongresi İptal Oldu

Denizlispor'un olağanüstü genel kurulu, çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle iptal oldu.

19.06.2012 21:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizlispor'un olağanüstü genel kurulu, çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle iptal oldu.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da 2 ayda 4. defa yapılan kongreden de sonuç çıkmadı. Mayıs ayında yapılan Yurdal Duman başkanlığında göreve yeniden seçilen yönetim, bir hafta sonra olağanüstü genel kurulu almıştı. 11 Haziran tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulu yeterli çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle bugüne ertelendi. Bu akşam saatlerinde EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan olağanüstü genel kurula 720 üyeden sadece 69'u katıldı. Tüzük gereği yönetim, denetim ve disiplin kurulu üye toplamının 2 katı olan 74 sayısına ulaşılamaması ve aday çıkmaması üzerine tutanak tutularak olağanüstü genel kurul iptal edildi.

Denizlispor Kulübü Asbaşkanı Ali Değirmenci, bir saat beklendiğini ancak 74 sayısına ulaşılamaması ve aday çıkmaması sebebiyle olağanüstü genel kurulun iptal olduğunu söyledi. Tüzük gereği genel kurulun iptal edilebildiğini söyleyen Ali Değirmenci, "Mevcut yönetim istifa etmeden olağanüstü genel kurul kararı almıştı. Mayıs 2012 tarihinde seçilen yönetim 3 yıllığına seçilmiştir. İstifa etmediği sürece de görevini sürdürür. İstifa olmadığı için yönetim görevine devam eder veya önümüzdeki günlerde yeniden olağanüstü genel kurul veya başka bir karar alır" dedi.

Denizlispor Başkanı Yurdal Duman ise, koltuk sevdalısı olmadıklarını ve Denizlispor'u hiçbir zaman zor durumda bırakmayacaklarını belirterek, "Biz Denizlispor için çalışıyoruz. TFF Toplantısına katılmam gerekirken buradayım. Hemen buradan yeniden Ankara'ya gideceğim. Biz hiçbir görevden kaçmayız. Denizlispor'u da yarı yolda bırakmayız" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Denizlispor Olağanüstü Kongresi İptal Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement