Dereceye Giren Sporculardan Müdür Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Spor

Dereceye Giren Sporculardan Müdür Yazıcı'ya Ziyaret

Dereceye Giren Sporculardan Müdür Yazıcı\'ya Ziyaret

Denizli'deki Türkiye Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı'yı makamında ziyaret ettiler.

19.07.2013 15:40  Güncelleme: 15:47

Denizli'de yapılan Türkiye Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcular Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı'yı makamında ziyaret ettiler.

24-25 Mayıs tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi Spor Kompleksi'nde yapılan yarışmalarda Trabzon karması 7 altın, 5 gümüş, 1 bronz, toplamda 13 madalya alarak önemli bir başarı elde etti. Antrenörler Zekeriya Üçüncü ve Songül Virit çalışmaların devam ettiğini belirtirken, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı sporcuları kutladıklarını belirterek, "Sporcuları kutluyorum bu çocuklar, imkan verildiği takdirde neleri başarabileceklerini gösterdiler. Şampiyon olanları kutluyorum ama benim gözümde hepsi birer şampiyon. Hayatın spor yaparak daha güzel olduğunu herkese bir kez daha gösterdiler. Milli Takım'a seçilen sporcuların önünde Şampiyona var, inanıyorum ki bu çocuklar, oralardan da başarılı sonuçlarla döneceklerdir" dedi.

Trabzon'da bulunan Spor Bakanlığı Spor Kontrolörü Ayhan Mutlu ile Cemalettin Yazıcı antrenör ve sporcular çeşitli hediyeler vererek başarılarının devamını dilediler. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dereceye Giren Sporculardan Müdür Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement