Develigücü SK ile Hacılar Erciyesspor Kayseri derbisinde karşı karşıya gelecek - Son Dakika
Spor

Develigücü SK ile Hacılar Erciyesspor Kayseri derbisinde karşı karşıya gelecek

Develigücü SK ile Hacılar Erciyesspor Kayseri derbisinde karşı karşıya gelecek

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Develigücü SK ile Hacılar Erciyesspor, Kayseri derbisinde karşı karşıya gelecek. Her iki takım da maç öncesi hazırlıklarını tamamlayarak müsabaka saatini beklemeye başladı. Maç, yarın saat 13.00'te Develi İlçe Stadı'nda oynanacak ve Ankara Bölgesinden hakem Buğrahan Dilkan İnanır yönetecek.

28.10.2023 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup'ta Pazar günü oynanacak Kayseri derbisinde Develigücü SK ile Hacılar Erciyesspor karşı karşıya gelecek.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta mücadele veren Develigücü SK ile Hacılar Erciyesspor ligin 3. haftasında karşı karşıya gelecek. Sezona 2 beraberlikle başlayan Develigücü SK ile 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak başlayan Hacılar Erciyesspor arasında yarın oynanacak olan Kayseri derbisi öncesi her iki takım hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Yarın Develi İlçe Stadı'nda oynanacak Kayseri derbisini Ankara Bölgesinden hakem Buğrahan Dilkan İnanır yönetecek. İnanır'ın yardımcılıklarını Elçin Kaba ve Anıl Gökberk yapacak. Maçın 4.Hakemi ise Zeynep Özçelik. Kayseri derbisinde 3 puan mücadelesi verecek iki ekibin müsabakası, saat 13.00'te başlayacak. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Develigücü SK ile Hacılar Erciyesspor Kayseri derbisinde karşı karşıya gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement