Devir Teslim! - Son Dakika
Spor

Devir Teslim!

Devir Teslim!

Medipol Başakşehir, Sivas deplasmanında Kone’nin golüne engel olamadı, sahadan puansız ayrıldı. 1-0 yenilen Turuncu-lacivertliler, geçtiğimiz hafta ele geçirdiği liderliği tekrar Galatasaray'a kaptırdı.

11.12.2017 02:37

ERKAN AYRAÇ
Süper Lig'in 15. haftasında Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Turuncu-lacivertliler bu sonuçla ikinciliğe geriledi.
Avrupa'dan şanssız bir şekilde elenmek Başakşehir'e yaramamış. Kadroda değişikliğe giden Abdullah Avcı, kanatta Kerim Frei yerine Napoleoni'ye şans verdi. Ancak bu işe yaramayınca sadece Visca ile tehlike yaratmaya çalışan Başakşehir, tecrübeli oyuncu sürekli ileri gitmeyi düşününce, Caiçara'nın yalnız kalmasına çare bulamadı.
Bunlara bir de pas hatası eklenince, topu ayağında tutan Başakşehir, gol pozisyonlarına giren Sivas oldu. 14'te savunmanın yaptığı hatanın ardından Mert'in şutu direkten döndü. Topu önünde bulan Kone şansını denerken Volkan başarılıydı. Ev sahibini öne geçiren gol ise 17'de geldi. Emre, sol çaprazdan topu ceza sahasına gönderdi, Kone'ye sadece meşin yuvarlağa dokunmak kaldı: 1-0. Bir tek Visca ile etkili olan Başakşehir beraberlik için yüklense de direğe takıldı.
İkinci yarıda Başakşehir risk aldı. Attamah ve Mossoro'yu çıkaran Avcı, yerlerine Gökhan ve Kerim'i koydu. Kerim Frei'nin gelişi ile sol kanat biraz daha canlandı. 61'de Başakşehir belkide maçın en tehlikeli pozisyonunu yakaladı. Visca, Adebayor'a adeta 'alda at' dedi. Ancak tecrübeli golcü zor olanı yaptı ve topu dışarı gönderdi. Kalan dakikalarda da konuk ekip adeta tek kale oynasa da iyi kapanan Sivasspor mücadeleyi 1-0 kazandı ve rakibini zirveden etti.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Devir Teslim! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement