Dha Adana Bürosu Bölge Spor Haberleri - Son Dakika
Spor

Dha Adana Bürosu Bölge Spor Haberleri

Dha Adana Bürosu Bölge Spor Haberleri

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarını Kartepe'de günde çift antrenmanla sürdürüyor.

28.07.2013 14:59

Adanaspor, lige hazır dönmek istiyor

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarını Kartepe'de günde çift antrenmanla sürdürüyor. Kadrosunu Veli, Tiago, Oliviera, Ergin Keleş ve Yasin gibi isimlerle güçlendiren turuncu beyazlılar, Kartepe'den lige hazır halde dönmek istiyor.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Adanaspor altyapısından yetişen takımın genç yıldızı Cem Özdemir, 21'inci yaş gününü Başkan Bayram Akgül, yöneticiler ve takım arkadaşları ile birlikte kutladı. Akşam yemeğinin ardından takım arkadaşlarının hazırladığı pastadaki mumları üfleyen Cem, şunları söyledi:

"Asıl mutluluk takımda faydalı olmaktır. Adanaspor'da kalıcı olmak istiyorum. Sahada faydalı olduğum zaman, asıl mutluluğu yaşayacağım. Takım arkadaşlarıma bugünü unutmadıkları için teşekkür ediyorum. Başkanımızın kampta olması hepimizi sevindirdi. Burada günlerimiz yorucu ama bir o kadarda güzel geçiyor. Akşam yemeklerinin ardından takım olarak oturuyoruz ve sohbet ediyoruz. Hepimizin ortak düşüncesi Adanaspor'un başarısıdır. Adanalı oyuncular olarak, bizlere de ayrı bir görev düşüyor. Tribünlere gelerek bizleri destekleyen insanların yeni sezonda yüzlerini güldürmek istiyoruz."

BAŞKAN, EKREM AL İLE GÖRÜŞTÜ

Takımın akşam yaptığı antrenman öncesinde Başkan Bayram Akgül ve Teknik Direktör Ekrem Al, kısa bir süre sohbet etti. Başkan Akgül, daha sonra antrenmanı saha kenarıda takip etti.

Takımın yeni transferlerinden Ergin Keleş takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Koşulara başlayan başarılı oyuncunun takımın antrenman seviyesine yetişmek için özel çalışmalar yapacağı belirtildi.

DHA (AP) 28.07.2013

///////////

Şimşek, hız kesmiyor

PTT 1'inci Lig'de şampiyonluk mücadelesi vermeyi planlayan Adana Demirspor, Bolu kampında Teknik Direktör Yücel İldiz nezaretinde, çalışmalarını sürdürüyor. Antrenmana koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan Mavi-Lacivertliler, daha sonra pas ve şut çalışması yaptı.

KALESİNDE GOL GÖRMEDİ

Geçtiğimiz sezon PTT 1'inci Lig'de en fazla gol yiyen 2'nci takım unvanına sahip olan Adana Demirspor, yeni sezon öncesi yaptığı iki hazırlık maçında da gol yemedi. İlk olarak Balıkesirspor ile karşılaşan Mavi Şimşekler bu karşılaşmayı 1-0'lık skorla kazandı. İkinci hazırlık maçında da Hacettepe'yi 2-0 yenen Adana Demirspor'un rakiplerine az pozisyon verilmesi teknik heyeti sevindirdi.

DHA (AP) 28.07.2013

////////////

İskenderunspor'da kader günleri

Ufuk AKTUĞ

BÖLGESEL Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden İskenderunspor 1967'de Başkan Nuri Üysen'in istifasının kabul edilerek onursal başkanlığa getirilmesinin ardından, kulüp yönetimi şartlı olarak yönetime devam etme kararı aldı.

İskenderunspor kulüp yönetim kurulu, Üysen'in istifasının kabulüne oy birliğiyle, ayrıca Üysen'in kulübün onursal başkanlığa getirilmesini karara bağladı. Kendisine onursal başkanlığı uygun gören yönetime teşekkür eden Üysen, İskenderunspor'un yaşaması için önemli adımların atılması gerektiğinin altını çizdi.

17 İŞ ADAMI BULUNACAK

Üysen, kulübün yükünü bir kişiye taşıtmak yerine, paylaştırma kararı aldıklarını belirterek, şöyle konuştu: "İskenderun'da 20 iş adamını ayda 5 bin TL vererek kulübü yaşatmaya davet ediyoruz. Bu 5 bin lira verecek 20 iş adamının öncülüğünü İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Yılmaz, yapıyor. İTSO adına ayda 5 bin lira vermeyi taahhüt ediyor. İkinci olarak da ben Nuri Üysen olarak, her ay 5 bin lira vereceğim. Üçüncü olarak da Sedat Uysal her ay 5 bin lira vermeyi kabul ettiler. Kaymakam ve belediye başkanımızı ziyaret ederek kalan 17 iş adamını belirlemek üzere bir komite oluşturduk. 17 iş adamını İskenderunspor Kulübü'ne destek olmaya davet ediyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz 'taşın altına elini koymayı' bu şartla kabul ettiler. Kalan 17 kişi belirlenir, bu destek sağlanırsa yönetim kurulu görevine devam edecek. Ama yine duyarsızlık ve ilgisizlik olur da, 17 iş adamı bir araya gelip destek verilmez ise yönetim topluca istifa ederek, ilgili mercilere anahtarı teslim ederler. Bende kulübün onursal başkanı olarak her zaman yanlarında olacağım. Bu arada daha önce istifalarını sunan Sait Deniz ve Müfit Tennioğlu'nun istifaları da yönetim kurulu kararı ile reddedilmiştir. İskenderunspor için herkesin elini taşın altına koyma zamanı gelmiştir."

UA (AP) 28.07.2013

////////////// - Adanaspor

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dha Adana Bürosu Bölge Spor Haberleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement