
Real Madrid'in yıldız kanat oyuncusu Angel Di Maria, Celta Vigo galibiyeti sırasında oyundan alınırken taraftarlar tarafından ıslıklanmış ve karşılık olarak da oyundan çıkarken elini bel altına götürerek hareket yapmıştı.
Arjantinli yıldız, Real Madrid'in olayı araştırma altına almasının ardından Real Madrid TV'ye konuştu ve "Bunu isteyerek yapmadım, kimseye karşı yapılmış bir hareket değildi. Futbolcular bu hareketi maç esnasında sıklıkla yaparlar. Çok doğal bir durum. Alınanlardan tekrar özür dilerim, ama kimseye yönelik bir hareket değildi. TV'de o anın milisaniyesi gözüküyor ve sanki hareket yapmışım gibi duruyor. İnsanlar böyle bir şey yaptığımın için üzgünler, ben de üzgünüm, ama tekrar ediyorum isteyerek yapılmış bir hareket değildi." ifadelerini kullandı.
Madrid temsilcisinde mutlu olduğunu da ifade eden Di Maria, "Bu olay dışınd bulunduğum yerden dolayı çok mutluyum. Hala hocamın bana olan güvenini yersiz çıkarmamak için uğraşıyorum ve yıl sonunda kupalar kaldırmamız için bu yolda devam etmeliyim." dedi.
Di Maria, Bale'in sakatlığında pek çok defa forma şansı buldu ve oldukça iyi bir performans ortaya koydu.
Son Dakika › Spor › Real Madrid'in Yıldızı Di Maria 'O Hareket' Hakkında Konuştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.