Didim'de 100.Yıl Cumhuriyet Kupası Aydın Optimist Yelken Yarışları Düzenlendi - Son Dakika
Spor

Didim'de 100.Yıl Cumhuriyet Kupası Aydın Optimist Yelken Yarışları Düzenlendi

Didim\'de 100.Yıl Cumhuriyet Kupası Aydın Optimist Yelken Yarışları Düzenlendi

Yelken Federasyonu Koordinatörlüğünde Didim'de düzenlenen 100.Yıl Cumhuriyet Kupası Aydın Optimist Yelken Yarışları, heyecan ve rekabet dolu bir atmosferde gerçekleşti. Yarışlar, rüzgarın yeterli düzeye gelmesi için gecikmeli olarak başladı ve dereceye giren sporculara ödül töreni düzenlendi. Törene, birçok önemli isim katıldı ve sporcular kupa ve madalyalarını aldıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

23.10.2023 11:15

Yelken Federasyonu Koordinatörlüğünde 21-22 Ekim tarihlerinde Didim'de 100.Yıl Cumhuriyet Kupası Aydın Optimist Yelken Yarışları düzenlendi.

Didim'de 2,5 koyda düzenlenen 100.Yıl Cumhuriyet Kupası Aydın İli Optimist birinci gününde yarışlar rüzgarın yeterli düzeye gelmesi için gecikmeli olarak başladı. Sporcular arasında heyecan ve rekabet ön plandaydı. İkinci günde devam eden yarışlar sonunda dereceye giren sporculara ödül töreni düzenledi. Madalya törenine Didim İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, Didim Garnizon Komutanı Deniz Albay Ali Saçan, AK Parti ilçe Başkanı Sebahattin Akkuş, Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu, yarışmalara katılan kulüplerin yönetici ve sporcuları ile yöneticileri katıldı. Protokol üyeleri dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını takdim ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Didim'de 100.Yıl Cumhuriyet Kupası Aydın Optimist Yelken Yarışları Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement