İsmail Kartal, Eskişehirspor Maçı Kadrosuna Diego'yu Almadı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İsmail Kartal, Eskişehirspor Maçı Kadrosuna Diego'yu Almadı

İsmail Kartal, Eskişehirspor Maçı Kadrosuna Diego\'yu Almadı
29.11.2014 19:58  Güncelleme: 20:14

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Brezilyalı Diego'yu Eskişehirspor maçı kadrosuna almadı. Egemen ise 18 kişilik kadroda yer aldı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde 30 Kasım Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Tesislere gelen Başkan Aziz Yıldırım ile Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Haker ve Selim Kosif antrenmanın bir bölümünü izledi.Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 17.00'de başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

TOPAL VE DIEGO TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Mehmet Topal ile Diego Ribas ise takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Bu antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayan kafile, tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

İşte 19 kişilik kamp kadrosu:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor İsmail Kartal, Eskişehirspor Maçı Kadrosuna Diego'yu Almadı - Son Dakika


Advertisement