Diyarbakır Engelini Rahat Aştılar - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Engelini Rahat Aştılar

Diyarbakır Engelini Rahat Aştılar

Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Diyarbakır Engelliler Basketbol takımını 69-15 mağlup etti.

31.03.2015 07:46

Batman Engelliler Diyarbakır'ı rahat yendi

Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Diyarbakır deplasmanında Diyarbakır Engelliler takımını açık farkla 69-15 yendi.

Batman Engelliler Tekerlekli sandalye basketbol takımı konuk olduğu Diyarbakır Engelliler Takımını yenerek yoluna devam etti. Batman tekerlekli sandalye basketbol takımı şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aştı.

Maçın başlama düdüğüyle rakibi karşısında maçın kontrolünü ele geçiren Batman Tekerlekli sandalye basketbol takımı toplu atak ve birebir savunmayla rakibine adeta nefes aldırmadı.

Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, Diyarbakır Engelliler Basketbol takımı karşısında alınan galibiyetle ilgili yaptığı açıklamada, "Garanti Tekerlekli Sandalye basketbol liginde komşu il takımı Diyarbakır Engelliler Takımıyla oynadık. Deplasmanında güçlü rakibimizi yenerek galip geldik. Rakibimiz kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak maçı kazanmak için sahaya çıktı, ancak sporcu arkadaşlarım yüreklerini sahaya koyarak iyi bir mücadele sergilediler ve rakibimizi 69-15 yenerek önemli bir galibiyet elde ettiler. Ben bu galibiyeti taraftarımıza, tüm Batmanlılara ve bize destek olan Batman Valiliği, İl Özel İdaresi, Batman Belediyesi ve TÜPRAŞ Batman Rafineri Müdürlüğüne armağan ediyor sporcu arkadaşlarımı kutluyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Diyarbakır Engelini Rahat Aştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement