Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Bilardocu Sporculara Destek Veriyor - Son Dakika
Spor

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Bilardocu Sporculara Destek Veriyor

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Bilardocu Sporculara Destek Veriyor

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde, Yenişehir Belediyesi sporcu ve antrenörlere destek olmaya devam ediyor. Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, bilardocu sporculara ekipman ve malzeme desteği sağladı. Diyarbakır'ın bilardo sporunda özel bir yere sahip olduğunu belirten Beşikci, Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü'nün yetenekli sporcularının başarılarından bahsetti. Ayrıca, lisanslı sporculara gönüllü eğitim verildiği de aktarıldı.

10.11.2023 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi, ilçede yerel sporcuların yeteneklerinin geliştirilmesi ve sporun yaygınlaştırılması amacıyla sporcu ve antrenörlere destek olmaya devam ediyor.

Yenişehir ilçesinde tüm spor branşlarına yönelik desteklerini sürdüren, Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, bu kez bilardocu sporcular ile antrenörlerine, ekipman ve malzeme desteği verdi. Bilardocu sporculara theory Istaka dibi (radial), Theory zonar şaft (radial), monstar yeşil (uç medium), Theory eldiven, takoz ve tebeşir, eşofman ve formaların dağıtımında konuşan Kaymakam Beşikci, Diyarbakır'ın bilardo sporunda özel bir yere sahip olduğuna dikkat çekti.

Diyarbakır'ın bilardo sporu açısından özel bir yere sahip olduğunu belirten Beşikci "Diyarbakır, bilardo sporu açısından özel bir yere sahip olarak biliniyor. Dünya Artistik Bilardo Şampiyonu yetiştirmiş bir il olarak, bilardo sporu oldukça önemli bir geleneğe sahip. Bu geleneği sürdüren isimlerden biri ise, dünya şampiyonumuz Hacı Arap Yaman. Türkiye genelinde lisanslı 15 bin bilardo sporcusu bulunurken, Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü, bu sporcular içindeki önemli yeteneklere sahip. Kulübümüzün sporcuları Vedat Yılmaz Türkiye 13'üncüsü, Kenan Tan Türkiye 79'uncusu, Caner Durdu Türkiye 82'ncisi ve Baran Suna Türkiye 270'incisi olarak, Türkiye Bilardo Şampiyonası 2. Ayak Etabını başarıyla tamamlamıştır" dedi.

Lisanslı sporculara gönüllü eğitim de verildiğini aktaran Beşikci "Kulüp Üçüncü Kademe Antrenörü Baran Suna'nın önderliğinde, 10 ila 55 yaşları arasındaki lisanslı sporculara gönüllü eğitim veriliyor" ifadelerinde bulundu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Bilardocu Sporculara Destek Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement