Dört Türk boksör Göppingen'de tarih yazmaya hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Dört Türk boksör Göppingen'de tarih yazmaya hazırlanıyor

Dört Türk boksör Göppingen\'de tarih yazmaya hazırlanıyor

Dünya şampiyonu Fırat Arslan'ın dünya şampiyonluk ve dünya rekoru kırma maçında üç Türk boksör daha ringde olacak.

19.01.2020 13:31  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya şampiyonu Fırat Arslan'ın dünya şampiyonluk ve dünya rekoru kırma maçında üç Türk boksör daha ringde olacak.

Fırat Arslan'ın dünya şampiyonluk ve dünya rekoru kırma maçına çıkacağı Göppingen'de 3 Türk boksör de ringe çıkacak. Bunlar arasında Avrupa şampiyonu ve olimipiyat sporcusu Fatih Keleş, yine Avrupa şampiyonu Emre Çukur ve süper yetenek olarak ringlerde fırtınalar estiren Volkan Gökçek'in yer alacağı açıklandı. Ayrıca dört yıl üst üste Almanya'nın ve geçtiğimiz günlerde de dünyanın en başarılı promotörü seçilen EC BOXİNG Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan ve kulübün başantrenörü Bülent Başer'in de aynı gece galadaki önemli isimler arasında bulunacağı açıklandı.

Dilek Arslan: "Karşılaşmalar nefes kesecek"

Galanın organizatörlerinden Fırat Arslan'ın eşi Dilek Arslan, önümüzdeki günlerde bu isimlere yenilerinin de eklenebileceğini belirterek, "Şimdilik bu dört başarılı boksörümüz ringde olacağı kesinleşti ve diğer sporcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Türk boksörlerin dünya üzerinde tarih yazmaları için elimizden gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz. Bu amaçla tarihi öneme sahip boks galamızda onlara yer verdik. Bunların yanı sıra birbirinden çekişmeli boks karşılaşmaları da gecede yer alacak. Göppingen'deki gurbetçilerimizin de 8 Şubat'taki galamıza gelerek sporcularımıza destek vermeleri, onların ringde daha güçlü müsabaka çıkarmalarına vesile olacaktır. Moral ve motivasyon açısından izleyici çok önemlidir bu yüzden tüm gurbetçilerimizi, ellerinde Türk bayraklarıyla karşılaşmalarımıza bekliyoruz" dedi.

Erol Ceylan: "Muhteşem maçlar bizi bekliyor"

EC BOXİNG Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan da muhteşem karşılaşmalara imza atacaklarını belirterek, "Genç yeteneklerimizden Emre Çukur o gece Avrupa şampiyonluk maçına çıkacak. Ayrıca Almanların ringlerde fırtınalar estiren kadın boksörü Christina Hammer de aynı gece rakibiyle kozlarını paylaşacak. Bunların yanı sıra çok sayıda başarılı boksörü de ringe çıkararak izleyenlere boks ziyafeti çekeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kulübün basın danışmanı Vedat Alyaz, dünya boks otoritelerinin gözünün kulağının bu karşılaşmalarda olacağını belirterek, "Şayet Fırat Arslan, bu karşılaşmayı kazanırsa (Gelmiş geçmiş en yaşlı dünya şampiyonu) olarak kırılması zor bir rekora imza atacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bu tarihi gecede sporcumuzu desteklemek için salona davet ediyorum" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dört Türk boksör Göppingen'de tarih yazmaya hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.


Advertisement