Dortmund Bir Puanı Zorla Kopardı: 2-2 - Son Dakika
Spor

Dortmund Bir Puanı Zorla Kopardı: 2-2

Dortmund Bir Puanı Zorla Kopardı: 2-2

Geçtiğimiz hafta Mainz deplasmanında mağlup olan Borussia Dortmund, evinde kazanamadı.

24.09.2014 23:31

Bundesliga'nın 5. haftasında Stuttgart'ı ağarlayan Borussia Dortmund, 2-0 geriye düştüğü maçtan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'i deviren Dortmund için ligde işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta Bayern Münih'in 2-0 mağlup ettiği Stuttgart, Dortmund deplasmanın adeta iki puanı bıraktı.

Stuttgart'ın golleri 48 ve 68'de Daniel Didavi'den gelirken, Borussia Dortmund'a bir puanı getiren golleri 73. dakikada Pierre Aubameyang, 86'te Ciro Immobile kaydetti.

İki ekibin de kontrollü başladığı maçın ilk yarısında Borussia Dortmund, Ciro Immobile ile iki kez gol fırsatından yararlanamadı. Maçın ilk yarısında başka önemli pozisyon olmayınca takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.

İkinci yarıda başka bir Stuttgart vardı sahada. Deplasman ekibi henüz 48. dakikada 1-0 öne geçti. Christian Gentner'in pasında altıpasın içinde topla buluşan Didavi düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi.

Dortmund'un beraberlik golü için baskı kurması beklenirken deplasman ekibi skoru 2-0'a çıkardı. İlk golün sahibi Didavi kendisinin ve takımının ikinci golünü attı.

Kontrolü eline alan Dortmund, Timo Werner'in 73'te ahzırladığı pozisyonda Aubameyang ile skoru 2-1 yaptı.

Golden sonra baskıyı elden bırakmayan Dortmund, Arsenal maçının kahramanı Immobile ile beraberlik golünü attı. 86. dakikada Marcel Schmelzer'in pozisyonu hazırladı Immobile bitirdi ve skor 2-2 oldu.

Kalan dakikalarda Dortmund baskılı oynasa da ev sahibi ekibe zaman yetmedi.

Bayern Münih'in kazandığı haftada berabere kalan Borussia, topladığı 7 puanla 8. sırada kaldı.

Bundesliga'da bugün oynanan diğer maçların skorları ise şu şekilde:Mönchengladbach 1-0 Hamburg

Hannover 96 1-0 Köln

Hertha Berlin 1-0 Wolfsburg

Leverkusen 1-0 Augsburg

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Dortmund Bir Puanı Zorla Kopardı: 2-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement