Icardi iddiası Türk gazetecilerin arasını açtı! Biri "Ali Koç reddetti" dedi, diğeri yalanladı - Son Dakika
Spor

Icardi iddiası Türk gazetecilerin arasını açtı! Biri "Ali Koç reddetti" dedi, diğeri yalanladı

Dries Mertens ve Lucas Torreira'yı renklerine bağlayan Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'in yıldızı Icardi için de harekete geçtiği iddiası gündem oldu. Gazeteci Serdar Ali Çelikler'e göre Arjantinli golcü, Fenerbahçe'ye de önerildi fakat Ali Koç bu teklifi reddetti. Bir başka tecrübeli gazeteci Nevzat Dindar ise bu iddiaları, "Anlaşılan Galatasaray'ın transferlerini 'Ali Koç reddetti' algısı yaratılmak isteniyor! İcardi'yi Ali Koç'un reddettiği yalan" dedi.

06.08.2022 17:41  Güncelleme: 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadrosuna kattığı dünyaca ünlü futbolcularla Süper Lig'de yeni sezona bomba girecek olan Galatasaray'ın, Dries Mertens ve Lucas Torreira'nın ardından Paris Saint-Germain'de top koşturan Icardi için harekete geçtiği öne sürüldü.

"ALİ KOÇ, ICARDI'Yİ REDDETTİ"

İddiayı ortaya atan Vole isimli YouTube kanalında yorumculuk yapan Serdar Ali Çelikler paylaşımında, " Fenerbahçe'ye önerine ve Ali Koç'un reddettiği Icardi, şimdi Galatasaray'a da önerildi. Erden Timur bu gece Paris'e uçacak bilgisi geldi." ifadelerini kullandı.

Icardi iddiası sonrası sosyal medya yangın yerine döndü! Türk gazeteciler karşı karşıya geldi

"İDDİALAR YALAN"

Bu paylaşıma karşı bir açıklama yapan Galatasaray'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Nevzat Dindar ise, "Anlaşılan Galatasaray'ın transferlerini 'Ali Koç reddetti' algısı yaratılmak isteniyor! Icardi'yi Ali Koç'un reddettiği yalan. Galatasaray'ın Icardi ile ilgilendiği de yalan." dedi.

Icardi iddiası sonrası sosyal medya yangın yerine döndü! Türk gazeteciler karşı karşıya geldi
Icardi iddiası Türk gazetecilerin arasını açtı! Biri "Ali Koç reddetti" dedi, diğeri yalanladı

Son Dakika Spor Icardi iddiası Türk gazetecilerin arasını açtı! Biri 'Ali Koç reddetti' dedi, diğeri yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement