Drogba Açıkladı! "Geri Dönmeyeceğim" - Son Dakika
Spor

Drogba Açıkladı! "Geri Dönmeyeceğim"

Drogba Açıkladı! "Geri Dönmeyeceğim"

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Didier Drogba, Chelsea'ye geri döneceğine ilişkin iddialara yanıt verdi.

05.03.2016 16:00

SPORCOPE DIŞ HABER - Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Didier Drogba, Chelsea'ye geri döneceğine ilişkin iddialara yanıt verdi.

Ocak ayında Chelsea'nin başına geçmeye hazırlanan Guus Hiddink ile birlikte maçları izleyen ve Ada'ya antrenör olarak geri döneceği iddia edilen Drogba konuyla ilgili dedikodulara son noktayı koydu.

Drogba ESPN'e yaptığı açıklamada, "Chelsea'de olmak isteseydim Chelsea'de olurdum. Bu benim tercihim. Amerika'ya geldiğimden beri tüm dikkatim takımım için. Buraya oynamaya ve kazanmaya geldim." şeklinde konuştu.

Şu anda sakatlığı nedeniyle çalışmalara rahatça katılamadığını belirten Fildişili yıldız, "Sakatlığım yüzünden oynayamıyorum. Şuanda riske giremem. Takımım için elimden geleni yapmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Takımının geçen sezondan daha iyi olacağına inandığını söyleyen 37 yaşındaki Drogba, geçtiğimiz sezon MLS'te Montreal Impact forması ile çıktığı 14 maçta 12 gol kaydetmişti.

Gelecek sezon Chelsea'de antrenörlük kariyerine başlayacağı iddia edilen Drogba'nın önümüzdeki sezondan sonra bir sürpriz daha yaparak yeni bir takıma gidebileceğine inananların sayısı da hiç az değil.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Drogba Açıkladı! 'Geri Dönmeyeceğim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement