Duygun Yarsuvat: Kimseyi Göndermeyeceğiz - Son Dakika
Spor

Duygun Yarsuvat: Kimseyi Göndermeyeceğiz

Duygun Yarsuvat: Kimseyi Göndermeyeceğiz

Sarı kırmızılıların Kasım ayı divan toplantısı bugün Galatasaray Lisesi Tevfik Salonu'nda yapıldı.

12.11.2014 16:16

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, son günlerde çıkan spekülasyonlara sert cevap verdi.

Divan toplantısına Başkan Duygun Yarsuvat'ın yanı sıra 2. Başkan Hamdi Yasaman, Başkan Yardımcısı Dursun Aydın Özbek, Muhasip Üye Mete İkiz, Yönetim Kurulu üyesi İsmail Sarıkaya, Cem Kınay ve yedek üye Ali Yüce katıldı.

"DÖRDÜNCÜ YILDIZ İÇİN GELDİK"

Basında çıkan haberlere itibar edilmemsi gerektiğini söyleyen Yarsuvat, "Hepimiz Galatasaray için varız, yaşıyoruz ve Galatasaray'ın başarılı olmasını diliyoruz. Çeşitli tevatürler ortaya atılıyor. Hiçbirine inanmayın. Bizlere sormamışsanız, biz size söylememişsek, itibar etmeyiniz. Kısa bir dönem için geldik. Galatasaray bütçesini toparlamak, kurallar içinde idare etmek, Galatasaray'ı yükseltmek ve futbol takımı olarak dördüncü yıldızı takmak için geldik. Gücümüzün yettiği kadar uğraşacağız. Yükümüz çok ağır. Bu nedenle bir olağanüstü mali genel kurul yapma ihtiyacı hissettik. Bu genel kurulda biz ne devraldık, ne umduk, ne bulduk sizlere bunu göstereceğiz. O zaman kulübün içinde bulunduğu durumu öğrenebilirsiniz." ifadelerini kullandı.

"KİMSEYİ YOLLAMAYACAĞIZ"

Göreve geldikten sonra tassaruf yapmak zorunda olduklarını dile getiren başkan, "İki haftalık süre geçti biz seçildikten sonra. Sanki bir gün gibi geldi bize. Kulübü keşfetmeye çalışıyoruz. Ama gazetelerde Galatasaray hakkında hikayeler çıkmaya başladı. Biz takımı Ruslara satacakmışız. Bunu nasıl söyleyip, nasıl tartışıyorlar. Aklımın köşesinden geçmez. Hocayı gönderecekmişiz gibi bazı haberler de var. Kulübün idaresi köşelerinden yazı yazanlara mı aittir, yoksa Galatasaraylılara mı aittir? Biz kimseyi yollamayacağız, elimizdeki imkanlarla şampiyon olmayı istiyoruz." dedi.

"VİCDANIM SIZLIYOR AMA MECBURUZ"

İşten çıkarılan kulüp çalışanları hakkında da konuşan Duygun Yarsuvat, "Şu anda 636 kişi Galatasaray'da çalışıyor. 4 milyon 900 bin lira aylık ödüyoruz. Bir aile reisi ne yapar; 'çocuklar masraflarınızı kesin' der. Bir iş adamı tenkisata gider. Biz de Galatasaray'ın içinde çalışan sayısını azaltmaya başladık. Gazetelerde haberler çıktı. 'Prandelli kalıyor, çaycı gidiyor' diye. Vicdanım sızlıyor ama mecburuz. Bir kimseyi işinden çıkarmak benim için üzüntüdür. Ama mecburuz aksi takdirde Galatasaray elden çıkar. Benden sonra gelecek olanlarGalatasaray'ı şaha kaldırırsa 1.636 kişi de Galatasaray'da istihdam eder. Belli kıstaslar koyduk ve bu kıstaslar içinde yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Duygun Yarsuvat: Kimseyi Göndermeyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement