Palermo'nun gözde golcüsü Paulo Dybala, hayâlinin Barcelona veya Manchester City forması giymek olduğunu söyledi.
Bu sezon ligde forma giydiği 21 maçta attığı 11 gol ve yaptığı 6 asistle dikkatleri üzerine çeken Dybala'nın adı son dönemlerde Manchester United ile anılıyordu.
Guerin Sportivo'ya açıklamalarda bulunan Dybala, "Ne zaman Playstation oynasam ya Barcelona'yı ya da Manchester City'yi seçerim. O kulüplerde forma giymek en büyük hayâlim." dedi.
Dybala, Palermo Başkanı Maurizio Zamparini'nin kendisi için 40 milyon avroluk fiyat biçmesiyle ilgili olarak da şöyle konuştu: "Dürüst olmak gerekirse biraz abartı buldum. Henüz kanıtlayacak çok şeyim var. Bu tip şeyleri pek düşünmemeye çalışıyorum. Tek isteğim saha içindeki performansımı en üst seviyede tutabilmek."
Son Dakika › Spor › Dybala: Hayâlim Barcelona veya Manchester City - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.