Dzemaili: Galatasaray'dan Ayrılmak İstiyorum - Son Dakika
Spor

Dzemaili: Galatasaray'dan Ayrılmak İstiyorum

Dzemaili: Galatasaray\'dan Ayrılmak İstiyorum

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan ancak beklentilerin uzağında kalan Dzemaili, ilk kez sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

12.06.2015 12:19

Bu sezon sakatlıklar ve yabancı sınırlaması nedeniyle Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan İsviçreli futbolcu Blerim Dzemaili, milli takım kampında geleceği hakkında değerlendirmede bulundu.

"KULÜBÜMÜ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM"

Dzemaili, Liechtenstein karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Bu maç benim için kendimi göstermem açısından çok önemliydi. Birçok teklif alıyorum. Kulübümü değiştirmek istediğimi söyleyebilirim. Koç gelecek sezon için beni düşünmüyor. Önümde uzun bir kariyer var ancak İsviçre'ye dönüş şu an için buna dahil değil. Her şeyden önce ailemle bu durumu konuşmam gerekiyor" ifadelerini kullandı.

11 MAÇTA OYNADI

Blerim Dzemaili bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig'de sadece 11 karşılaşmada görev yapabildi. Sakatlığı nedeniyle de fazla şans bulamayan İsviçreli oyuncunun 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Dzemaili: Galatasaray'dan Ayrılmak İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • MEHMET: 3 evetle uğurluyoruz .d 9 0 Yanıtla
  • EZIK FENER: LUTFEN KAL 4 2 Yanıtla
  • Yorumistanbul: Sanki top oynadı. Koca sezonu boş geçti. Def olsun!!! 4 0 Yanıtla
  • Holleeder Amsterdam: Üzgünüz. .uyuyamayiz..o gitcekya kahrluruz...hadi uleen çokta lazimsin. .seni GS ye.topcu diye getirene yazıklar olsun 2 1 Yanıtla
  • addo keles: Ayrilmak istiyorum degil zaten yollancaksin yani 2 0 Yanıtla
  • hakan: Ne olur gitme lolipop alcam sana 0 0 Yanıtla

Advertisement