Vodafone Sultanlar Ligi'nde normal sezonun tamamlanmasının ardından Eczacıbaşı Dynavit forması giyen Ebrar Karakurt, elde ettiği başarıyla dikkat çekti. Karakurt'un sezon sonunda yaptığı Fatih Terim göndermeli paylaşım ise sosyal medyada gündem oldu.
Sultanlar Ligi'nin 26. haftasında Eczacıbaşı Dynavit, sahasında Aydın Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi turuncu-beyazlı ekip 23-25, 25-22, 24-26, 25-19 ve 15-11'lik setlerle 3-2 kazandı. Sezonu 5 galibiyet ve 21 mağlubiyetle tamamlayan Aydın Büyükşehir Belediyespor ise 13. sırada yer alarak lige veda etti.
Normal sezonun tamamlanmasının ardından play-off eşleşmeleri de belli oldu. 1-4 etabında VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit, Fenerbahçe Medicana ile Zeren Spor karşı karşıya gelecek. 5-8 etabında ise Galatasaray Daikin-Türk Hava Yolları ve Nilüfer Bld. Eker-Aras Kargo eşleşmeleri oluştu.
Ebrar Karakurt, normal sezonda elde ettiği 397 sayıyla ligin en skorer yerli oyuncusu unvanını aldı. Başarılı smaçör aynı zamanda ligin en iyi hücum eden oyuncularından biri olurken, en skorer üçüncü smaçör konumunda yer aldı.

Ebrar Karakurt, bu başarının ardından Fatih Terim'in ünlü sözlerinden birine gönderme yaparak sosyal medya hesabında "Ben Ebrar Karakurt, adı geçenlerin pek çoğuyla rakip bile değilim." ifadelerini kullandı. Bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu.
Son Dakika › Spor › Ebrar Karakurt'tan bomba Fatih Terim'li paylaşımı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (1)